17 January 2011

Segmen Terjah by Adewk Yuyue

SAWADEEKAP!

macam besa...amoy takkan hampakan orang yang tag amoy!
toche~ toche~ =')


today! amoy kena tag lagi oleh RINNKECHIIK
untuk join satu segmen TERJAH BY ADEWK YUYUE

TERJAH CITOKK DENG~~



Amoy nak join segmen ni sebab nak cari lebih ramai-ramai kawan blogger!
then, suatu hari nanti nak join korang-korang yang buat gathering ramai-ramai...
tetapi...jangan ajak amoy men bowling amoy tak pandai...haha


arahan dia suruh amoy jawab DUA soalan ja. tapi memang ada DUA ayat ja ada tanda soal (daripada 6), lain-lain suruh ceritakan. ngewww... haha. kan? kan?


Amoyella, boleh dipanggil amoy atau ella . Sarawakian , 21 tahun, dan tidak merokok . half chinese from melanaus blood . Sangat geli dengan exam . bukan peminat kacang hijau . tapi suka minum teh hijau . jarang makan sawi hijau . rindu nak makan puding caramel hijau yang mama buatkan . 

jarang tidak membuka FB (seperti yang bertempek di side bar) after office hour . lol , IPG amoy block FB sampai jam 5 petang . syahdu ! sendu ! sadis ! lelain laman sosial tak sempat nak uruskan . just add my YM : amoyella@yahoo.com atau skype? search ja nama amoy_xella

Kenangan manis bila dapat tawaran masuk IPG . suka sangat sebab otak dah tak begitu malas mampu nak sambung stadi kat matriks . hehe . study kat sini macam-macam kenangan tercipta . ceh . . bajet ayat novel . . . paling pahit bila terpaksa tinggalkan anak kucing kat sarawak saannaa . . . huhu . . . *anak kucing kecintaanku, adakah engkau sihat di sana?*

Telah terjerumus dalam berblogging selama 43 hari . kalau diibaratkan baby , amoy ni masih baru nak buka mata . cak ! cak ! nampak warna wild pink ! Pengalaman pun blum banyak lagi , yelahkan . . . newbies . . . nak tegur yang dah berlari laju pun blum brani . sapa yang sama - sama baby jalah . hehe . tapi amoy suka pergi cuit - cuit kotak komen Ben Ashaari , dia banyak bagi tips kepada blogger baru . 

Kepada baby - baby baru lahir luar sana . . . minumlah susu ibu . baik untuk kesihatan ! 
kena kuat semangat ! Aja - aja Fighting ! Semoga menjadi blogger yang sihat dan kuat !

hei ! hei ! korang . . . meh join jugaaak



SEKIAN . . .dan
pesanan penaja : SELAMAT BERAMAL 

2 MURID MINTAK CUBIT:

erinn kechiik said...

gathering? menarik beb...

♥ AMOYELLA said...

hehe...tringin gak nak berkenalan di alam nyata~ ceh ~ ceh~

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com