18 January 2011

YOU ME AND SHOES CONTEST




KAU TAU TAK AKU NI TENGAH MABUK HIGH HEELS!
blurrpp...hilang sopan-santun ai bila terlampau sesaited

time blogmarathon semalam amoy terduduk dengan sopan-santun kat blog contestant yang join contest YOU ME AND SHOE
tapi... time tuh blum ada feel nak join sebab takda ponn orang tag...kaaashiiann... :'(
jadi hari ni ada orang tag kau la? oh...memang bukan! 
tapi hari ni sebab ada orang pujuk amoy untuk join. 
*amoy ni memang pantang kena pujuk-pujuk, rayu-rayuan,  intai-intaian*
akhirnya aku dengan gagah ikot.
Terima Kasih CIK GADIS!


contest ended on Jan 24th , 2011




INI ADALAH PANTUN PARI-PARI KASUT TINGGI 5 INCI

DATE SETTING : 31 OCTOBER 2010

WINDOW SHOPPING MENJADI HOBI.
DIHUJUNG MINGGU PERGI BERJOLI.
HEY! KASUT TINGGI 5 INCI.
MENGETUK CERMIN MINTA DIBELI.

MENGETUK CERMIN MINTA DIBELI.
MENYAPA LEMBUT MATA SEPETKU.
KENAPA KAU CANTIK HEY KASUT TINGGI?
REKAAN MEWAH MERAGUT KALBU!

i love you!

REKAAN MEWAH MERAGUT KALBU.
SI COKLET CAIR BERBUTANG SILVER.
KUBELEK-BELEK HIGH HEELS ITU.
KEHENDAK HATI TAK DAPAT COVER.

KEHENDAK HATI TAK DAPAT COVER.
LANTAS MENYARUNG SI TUMIT TINGGI.
AMOY MEMANG SHOE REAL LOVER.
OMG...THIS HIGH HEELS FITT MY KAKI!

OMG...THIS HIGH HEELS FITT MY KAKI.
I WAJIB GRAB, EVEN NO MONEY.
HUJUNG BULAN COMFEM BUDGET LARI.
LEPAS NI MENJAMU SI MEGGI KARI.

LEPAS NI MENJAMU SI MEGGI KARI.
MAKAN NASI DAN SARDIN CAP SMILEY.
AIR KOSONG MEMANG HARI-HARI.
ASALKAN HIGH HEELS TERGENGGAM DI JARI.

ASALKAN HIGH HEELS TERGENGGAM DI JARI.
TAK MAHU MENYESAL KEMUDIAN HARI.
RASA BANGGA BILA NAMPAK TINGGI.
OPSS! TERKEMBANG PLA HIDUNG SENDIRI =')

OPSS! TERKEMBANG PLA HIDUNG SENDIRI.
WALHAL POKET KERING BHA NI...
MUNGKIN BUKAN AMOY JA HADAPI.
YANG TERASA SILA ANGKAT BULU KAKI?

YANG TERASA DAH ANGKAT BULU KAKI.
SESAL MEMBELI TIDAK SESEKALI.
DARI 1ST PAKAI HIGH HEELS SAMPAI KINI.
WORD "TERPELEEOT" SIMPANGGGG KE TEPI~~

WORD "TERPELEEOT" SIMPANG KE TEPI~~
HARI-HARI MIMPI KASUT SNSD.
CUBA TENGOK KLIP VIDEO LAGU GEE GEE.
HIGH HEELS DIORANG BIKIN WA PANAS HATI!!


HIGH HEELS DIORANG BIKIN WA PANAS HATI.
CANTIK. COMEL. GOJES DAN MANTAP.
NAK JUGA SATU...NTAH BILA TERBELI.
ERRR... BELEK HARGA, BIBIR TERSENTAP!


ERRR...BELEK HARGA, PASTI TERSENTAP.
HIGH HEELS ARTIS MAHALNYA PASTI!
AMOY NI... POCKET MONEY BPG YANG BACKUP.
 HARAP KALI NI MENDAPAT FREE.


HARAP KALI NI MENDAPAT FREE
HIGH HEELS DARI CONTEST CIK SYIDA
BESAR GEDABAK HAJAT DIHATI
NAK MENANG WEDGES BELAHAN JIWA. =')


Nak tulis panjang - panjang lagi . tapi boring pla korang nak baca pantun rapping ai . blog lain banyak lagi nak terjah . kan? kan? baiklah dengan ini amoy umumkan mereka yang bertuah terima baton pass dalam acara lari - lari contest ini . 
MEEEAAAOOOW!



TATA!
tadi lecturer cakap pantun tergolong dalam puisi tradisional. sekarang ai dah renovate dan upgrade ckit supaya pantun sentiasa uptodate! walaupun sebenarnya sangat klasik fm hokei!

8 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

uiii...aku dah angkat bulu kaki ni..wakakkakakka...;p xda da high heels aku ni...hohohho

Yiyie B said...

i loikeeeeee ur pantun bebeh~
besshh2.haha..
mun menang lak,batak2 ah..hoho

♥ AMOYELLA said...

@annyss

sedap x angkat2 bulu kaki? haha~~
xda kunun...xpa bha xda gambar.xtlly cntest ni just mo pengalaman kita ngan high heels. high heels soft pink tu? =P

♥ AMOYELLA said...

@yiyie b

aiik...leh bha....batak2 kesan tapak high heels amoy bg yiyie

Lulu caldina said...

good luck

♥ AMOYELLA said...

@lulu caldina

thankss...=)

ipotttt! said...

kalo dpt saiz kecik, jgn lupe bg kat ai kay...hik2....wish u luck!!!

Syida Shukor said...

sukanyaaa ! teheee .

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com