10 January 2011

Contest Into The Mirror



TERIMA KASIH DAUN KELADI KEPADA

CIK SHANA yang tag Amoy untuk  


huhu...arigatao lagi Cik Shana coz ni 1st time Amoy kena tag taw =')

~terharu~ jom ramai-ramai meriahkan contest ni

syarat-syaratnye adalah...

1. Menginap di Malaysia : yep...sedang berada dalam zon Malaysia. blum cukup duit nak keluar negara. haha!
2. Ada blog sendiri : oh...memang blog sendiri yang baru dibuat sebulan lepas. hea! mo juga promote!
3. Terbuka kepada lelaki atau perempuan tanpa mengira had umur ;'} : Saya Amoy dan bukan Apek jejari. 21 tahun dan tidak merokok. =') 


Next step to be a mirror model :

1. Amoy dah jadi follower kedua-dua blog pengontest
2. sedang membuat entri bertajuk 'Contest Into The Mirror'
3. sedang flash back balik cerita perihal gambar
4. sudah letak banner dan kat entri dan sidebar blog Amoyella
5. akan tag 3 orang...jap ah...last nanti letak


cantik kan? tapi yang ni bukan gambar yang Amoy pertaruhkan
ni banner contest berkenaan daa~
mari click banner untuk lebih tahu pasal contest ni!



Seryesly tak banyak *kununlah tak banyak* gambar amoy dalam cermin.
korek punya korek folder gambar last year.
terjumpalah seketul gambar muka sememeh ni. =.=




MUKADDIMAH
SYUKUR sangat sebab teknologi ICT sekarang ni blum lagi dapat detect dan keluarkan bau. kalau bunyi, muzik, bluetooth tu dah besa dah. kalo dapat keluarkan bau, nescaya para penonton ibuk ibuk bapak bapak yang membaca entri ni akan terhidu wangian semulajadi tanpa deodorant rexona 24H amoy via gambar di atas secara live. Untuk memastikan siaran bau yang terus menerus, sebelah tangan diangkat TINGGI agar bau ketiak terembes pantas! OKEY, memang tak tau malu!

ISI-ISI
Gambar ni diambil bersempena gotong-royong BIG *bina insan guru* fasa 2 kat IPG amoy. candid tengah menghias cermin TOILET tuh. rajin! kan? kan? Selain daripada sesi cuci-cuci tandas, singki, menggosok lantai juga menghias apa-apa yang berkenaan yang terlarat...sesi fotografi turut tidak dilupakan untuk diselit bersama.
"ahh...kau ja yang sentiasa alert dengan lensa. orang lain releks ja pon" 

PENUTUP
Setelah selesai 7 jam bergelumang dengan bau sendiri juga bau kawan-kawan. *sehinggakan boleh terhidu dari jarak 1m* kami balik dengan separuh nafas sahaja. Separuh nafas tak boleh layan, bau peluh mencekik paru-paru.


Awak - awak yang berjaya kena tag
1. Nana
2. Mona
4..... semua yang terbaca entri ini. SILA JOIN! =')



Nota kuku : gambar tak cantik. sobs...tak jumpa gambar  kiut miut *eh?* 
takpe kan? kan?

TATA!



2 MURID MINTAK CUBIT:

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

♥ AMOYELLA said...

@hifazphat

wokey...welcome

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com