23 January 2011

SANTAI BERSAMA BEN ASHARI


SEBLOM NI JADI SILENT READER JER (= =.)




Header ni Amoy sendiri yang buatkan 

guna perisian adobe photoshop C3 + photoscape

yang membawa maksud :

jangan main - main ngan blog Amoy , copy paste dilarang , *cocok bontot guna kuku besi tu kang!* kenapa letak gambar devil ? bukan amoy black metal ahh ye tuan tuan dan puan puan . . . tu hanyalah simbol yang menandakan " segagah - gagah amoy , dalam hati ada taman + comel " waahhh ! amoy minat giler patung dolly - dolly ni . mata dia sangat cantik dan besau ~ *kalau amoy letak gambar harimau (ganti devil) macam jata negara lah pulak ! hohoho patriotik sungguh!*

Amoy buat header ni 1 jam . . . coz time tu 1st time guna perisian adobe . men langgar tunggang terbalik je. .  .seterusnya 
amoy sangat jeles tengok header TUAN BLOG NI



comel gileeeer kan ? yelaaa . . . tuan blog ni siap buka tempahan header lagi tau . xkan nak bagi header blog tauke sendiri cincai cincau . dan AMOY SANGAT JELOUS HOKEI !


Till Then . . . TATA !

12 MURID MINTAK CUBIT:

Lulu caldina said...

jom santai..good luck untuk header tu yer

♥ AMOYELLA said...

thanks! =)

ipotttt! said...

gambatee senseii!!!jgn lupa patak2 kalo manang...hohohoh

Cik Mimie said...

gudluck tok anda..^_^

♥ AMOYELLA said...

ipot..balit dr lawas lak mbak kue teow goreng~ hehe

♥ AMOYELLA said...

@cik mimie

tenggss !!

kira kekuri said...

hai! Gud luck dear! blog awak cantik :D

Jeely jelly said...

jata negara pun ok pe... org len x penah wat.. awk lah wat.. haha..
btw.. heade tu cantek.. comel2 je..
pnh dgr lagu girl generations (korea) run devil run :)

Jaa said...

syaa suka header awak...tomei2...

♥ AMOYELLA said...

@kira kekuri

thanks dear! ^^

♥ AMOYELLA said...

@jelly jelly

hehe..tau2! you better run~ run~ run~

best tarian diorang..run devil run

♥ AMOYELLA said...

@jaa

thanks !

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com