12 January 2011

Ini Blog Siapa?

syukur sangat masih dapat buka http://amoyella.blogspot.com
syukur sangat walaupun banyak widget HILANG, dan blog jadi ringan
syukur sangat walaupun template yang aku sendiri buat dah CACAT bukan sebab kemalangan
syukur sangat masih boleh connect ngan wifi berbanding orang lain langsung ta boleh connect!?
kesimpulannya...aku syukur sangat sebab WLAN-student ni buat blog aq hodoh.
tapi guna wi-fi lain : OK JAK PON!
kan? kan?




mari tengok apa jadi kat blog amoy bila semua benda dah kena block by websense

1. paling ketara.. post backgroud tu jadi colourless. putih melepak dah kaler dia
2. nuffnang apatah lagi. ghaib serta merta
3. navigation bar tak tersembul pun~ huhu ='( 


4. butang 'READ MORE' : di manakah engkau?
5. Facebook badge tu selepas waktu bekerja, keluarlah dia~ sekarang takda ok?!
ehh..nampak tak errow tu? enche' kucing pink turut sama jadi halimunan.


6. nombor enam tu chatbox yer... tahun lepas nda kena block. tahun ni, dia perasan pla dengan benda ni. huhu! lalu diblock.
7. Follower pon tak kelihatan walaupun ko teropong guna binocular 


4. background untuk title sidebar pun lenyap doe... tiada lagi 'buah hati' 'buah fikiran' 'buah mulut' 'buah-buahan' serta 'buah keranji di atas peti chatbox' ahh...tension tengok! macam berterabur ja sidebar ni. sobs...sobss... sangat cacat dah!


malas nak crita lagi. 
kesimpulannya
TENSION TENGOK BLOG SENDIRI!


TATA

16 MURID MINTAK CUBIT:

erinn kechiik said...

cantik jg cm ni.. xper2 boleh edit kasi cantiklagi..

♥ AMOYELLA said...

@erinn kechiik

thanks bagi semangat. huhu ='(

cik aNis said...

huhu.......
lalalalalalala.....


pe2pUn,,,bLog amOy cOmey!!

moeyna said...

ala...still cute la blog au la..hehe ;D

♥ AMOYELLA said...

@cik anis

eya...lau orang lain buka comel kot...lau amoy sendiri bukak..BIDAK eh..sob..sob..apelaa line ni, benda simple gini pon mo d block

♥ AMOYELLA said...

@moeyna

hehe...line kmei geih byak block. inlah idak widget ko miau2..huhu. tp mun pilak bak wifi kik...ok cngen g. benda free mmg begini

cikpuanhady said...

skang nakpak dah ok..comey..

Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?

Hidayati said...

Singgah sini...& follow. Tak pe... masih bole touch up lagi blog ni. Asal jangan terlebih...,terlalu banyak widget pun tak bagus. Payah nak load page.

♥ AMOYELLA said...

@cikpuanhady

toche..toche..=) matterhorn. cantik sgt!

♥ AMOYELLA said...

@hidayati

akan membalas kunjungan!

ieyka_Nz said...

iela...tan gan au pgik gmbr page alah wak nak au in?? ko try x kenah alu..

♥ AMOYELLA said...

atak gan? background? gamber gak banner ka?

ieyka_Nz said...

bukan...gmbr page blog au wk di post au eh bh...

♥ AMOYELLA said...

hehe...PRINT SCREEN la pok...

inyeng key "print scrn" gak keybod (kanan atas)-->tekan! --> buka paint --> click edit --> click paste! --> save!

xkenah comment gak blog au...buyak block. tukar setting comment au "pop up" lah...bruk ko kenah post coment time office hour. teehee

ieyka_Nz said...

owhhhhhhhhh...ok2..thanks ..

♥ AMOYELLA said...

@ieyka

welcome!

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com