29 January 2011

Segmen Hujung Minggu Bersama Ben Ashaari

MENGUMUMKAN ELAUN GURU PELATIH IPG KAMPUS KENINGAU TELAH MASHYUUUKK

JADI SEBELOM PERGI BERJOLI

AMOY NAK MENYEMPATKAN DIRI JOIN :

SEGMEN HUJUNG MINGGU BERSAMA BEN ASHAARI


Kelmarin

Amoy duduk dimuka pintu bilik sebiji macam abang Ben Ashaari

sambil update entri 

sambil sedih mengenangkan kawan - kawan dah balik bercuti semua

sambil sedih mengenangkan elaun yang belum muncul menjelma

sambil sedih belum makan tengahari sebab hilang selera

sambil tahan sakit perut cirit birit yang tidak terkata

sambil sedih mengenangkan kredit hp tinggal sesen dua

tapi . . . part lutut tu tinggi sikit laa. . .

tapi . . . part merenung tu taklah setajam mata abang ben yang menjauh ke sana

tapi . . .part saiz ketak ketak badan tu memang sangat jauh berbeza

dan HARI INI kalau boleh 

amoy nak duduk macam tu lagi

sambil merenung tepat "SALE" dikanan dan kiri

mampukan amoy menongkah nafsu diri?

cabaran lelong memang paling payah sekali

nak yang tu , suka yang ini .

waaa . . . nak duduk diam macam setail abang ben ashaari

dan buat - buat tak perasan segala jualan murah kanan dan kiri

supaya ESOK

amoy tak duduk style begitu lagi

sambil menggigit jari

mengenangkan elaun yang tinggal sisa berbaki

yang jumlahnya tak cukup nak beli mee maggi

apatah lagi ayam KFC

semoga amoy bertabah hati

tidak boros dek jurang nafsu sendiri


nota kuku : abang ben, amoy tak tau la entri amoy ni masuk kategori sajak, pantun atau syair
yang penting ini memang puisi.

Hohoo~~ ^^

SEKIAN TATA !

5 MURID MINTAK CUBIT:

niesz said...

hahahaha...gud luck ek.. :) syok bace..

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

aima in luv said...

hahahha,,, klaka la...
aima pon nak join gak...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good Luck :)

logorithm said...

Wow! Terer berpuitis!

>>> AMEKKO! <<<

Entri yang satu lagi hari nih:  Susan Boyle:  Before & After

Anonymous said...

Online Generic Pharmacy, Drugstore, Cheap Drugs, Cheap Medicines, offshore drugstore, online buy cealis cheap paypal NTIKr else It could have reverse effects.
-----------------
http://cheap.rxmedshop.info/buy-cialas/

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com