09 January 2011

NOMBOR AJAIB [4D]

PERHATIAN : INI ENTRI GEDIK
SILA.JANGAN.MENYAMPAH



aku lapar doe

rasa nak makan orang sekarang . tapi itu bukan aku . walaupun aku ni golongan omnivor

aku tetap memilih pilih makanan

aku makan yang sedap - sedap ja

daging kau tak sedap!


hari ni nak share sumting daripada permainan nombor kat facebook

mesti korang pernah terbaca, terlihat, terpost, terjoin, terinbox permainan ini

aku pun TERsama melibatkan diri secara TERsengaja

MULANYA begini

Inbox me any number between 1 and 5000 and I'll make my status your number and what I think about you. Fun thing is, only you and me know what your number is. I dare you to post this as your status..(^^)

setelah dua hari benda ni berlansung secara rancak di LAYAR FACEBOOK

akhirnya aku TERpengaruh

lantas TERinbox nombor kepada sesiapa yang berstatuskan quote di atas


waiting

waiting

waiting

dan ini yang aku dapat

ini adalah seorang yg agak manja sedikit, suara dia bernada pelik, sama2 dr sarawak, sama2 merantau,, dia nie 1 team dgn saya d maktab, cool jee... pandai berkata-kata.
hehe... nombor dan pengomen adalah dirahsiakan yer sebab hanya aku dan pengomen je tau. Nak matchingkan di FB? hahahh...xpayah la. takda makna pon. thanks ya...kita sama team sejak Amoy baru masuk IP lagi. masih hingus-hingus lagi time tu. Amoy jeles ah ngan kulit kau yang gebu dan licin tu! sobs...sobs... suara nada pelik? apakah yang peliknya? hahaha. Kau memang friendly gila-gila. terbek dari ladang kerbau! =') err...amoy pandai berkata-kata ker? haha...teda-teda. Salam perantauan buat mu saudara W

awek lg! gua mau ckp sikit pasal awek ni lar. comel orang nye. lembut je suare. ayu pn masuk list juga.. tapi, beware! awek ni agak kedekuts sikit. hurm, kedekuts banyak la. macam la taik idung tu ble tukar jadi emas. hampeh punya awek. gua minta kuih raya pn nda mau bagi.
awal-awal memang berabis dia puji. toche. toche. =') sekali lagi kutuk pasal suara Amoy. urgghh... terok sangat ka suara Amoy ni? suara amoy lum akil baligh lagi...tu la lembut-lembut je. ahahha...ferasan u see! bila masuk bab kedekuts, haha... memang amoy akui kedekuts secubit ja sebab selalu keluarkan peribahasa TAI IDUNG MASIN kat FB kot. betul tai idung orang yang kedekuts memang asam-asam masin. tapi bro...amoy heranlah...apa kaitan tai idung dengan emas dan kuih hari raya? Berlapis dan Kuning kot kan? haha


 no ni memenangi sebuah lagu dendangan drpad ***** sndiri hahaha..aku jujur dsini ingin ktakan aku hnya tgk ko dari jauh.xpa biar jauh asal luas pemndngan mataku melihat sluruh tubuhmu (mcm lain je ni?)biar bom atom jatuh ats tanah melayu ni aku rsa kecantikanmu x kan hilang..maaf tdk brtgur krana awak terlampau cun krana sya tersangat kacak..mmg bijak dalam berkata2..hebat berpantun.. hahaha

Lagu apa tu? =') Memang pon tengok dari jauh ja. aku limpas kelas ko hari-hari ko buat tak kenal haku? heii heii...~ cantik kan? kan? kan? OVER yer hati amoy. yess amoy cun! haha! uiuii...amoy tak bijak sangat dalam berkata-kata. amoy banyak merapuu ja time jawab pesta pantun selama ni. Oleh kerana kau banyak puji amoy... jadi amoy anggap kau kacak. puas hati? :')





akhirnya

it's end of entri gedik-gedik

Nak makan Mi Mamee Tomyam

hidup di asrama memang begini

sekian harap memaklumkan diri masing-masing

TATA!



6 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

haha..aku mau main juga..tp takut mau komen2 org..nti aku tsilap ckp, lain plak jadinya karg..hohohohhoohho... :D

♥ AMOYELLA said...

hahha...nanti aku kasi keluar part 2 pla.

bukan photographer said...

aku pernah inbox sekali je kat orang no tu..hehe

♥ AMOYELLA said...

@bukan photographer

hehe...amoy 5 kali dah inbox.. hahaha

lucu taw, bila baca pendapat orang terhadap kita.

hoho

Anonymous said...

aiseh....bhgianya entri c kawan...hik2...(*_*)

♥ AMOYELLA said...

@anonymous

mustilah bhaa...kawan bahagian, kawan-kawan turut sama merasa

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com