20 December 2010

Sesal Kemudian Tidak Berguna!

Camat Pagi semua! Hari ni Amoy nak bersarapan dengan menikmati secawan post panas-panas daripada Misdalila. Dia buat Give Away lah sempena befday dia. *Kalo Amoy, Amoy kedekut tunggu give incoming ja* HAPPY BIRTHDAY SIS!! *Wee...ada font besar lagi tak?* Wah...suka dengan give away dia! suka dua-dua...! erk! kalo nak dua-dua boleh tak? =') Tapi Amoy lebih suka lau dapat menang tempat 2nd place. Namo lebih-lebih kuah dari sudu kunun...Alaa...Misdalila...bagi la kat Amoy tempat kedua tu. he! Amoy tak minta tempat 1st pun... okey : INTRO entri dah berbau wangi tamahak. hahaha.

Tell me your dream. I'm Genie for ur wish! =')
Memandai pla nak buat onar promosi~ =)


Nak tahu kenapa Amoy tetiba nak JOIN CONTEST ni? Sebab Amoy tak nak nyesal kemudian hee. Nanti mandi tak basah, tidor tak lena, makan tak kenyang pla sebab ta menang ikot! Tapi kalo Misdalila letak contact lens juga sebagai hadiah, tepaksa la pikir lapan belas kali kot kalo nak ikut contest. He...takot guna contact lens! Manataulah tau sebab kat d'Rainbow closet bukan ja promote dress kawaii dan fashionista bags , tp contact lens gak? kan, kan kan?~~ sepa2 yang minat nak transform mata jadi ala-ala korea cam PENGAWAL BLOG AMOY yang sekarang ni berkawal kat header atas tu, silalah skodeng-skodeng kat d'Rainbow closet yea. Diorang simpan contact lens kat peti belah kanan *okey itu tips untuk sesi membuat onar lagi mengintai* ada lens LUNA KING : Mesti mata akan jadi comel macam patung dolly dolly kesukaan Amoy! 

Rakan-rakan follower Amoy yang seblas orang tu, Amoy tag SEMUA k! hehe...  tak pedulilah yang dude apatah lagi yang bebeh! Jadi nanti kalo dude yang menang boleh bagi adiah tu kat Amoy! =')  "apa? korang nak bagi kat gelpren korang? yaloh...yaloh... Amoy tak kaco daun..." ='(  

MISS ATIE, MONA dan DIELA sila jangan beri alasan untuk tidak join =')


Boleh menang tak?

 Yang benar-benar belaka,
Amoy yang suka berterus-terang... ceh~ ceh~

Till next contest! TATA~

4 MURID MINTAK CUBIT:

DALILA said...

Terima kasih join GA sis:)

♥ AMOYELLA said...

@DALILA... welcome! =')

moeyna said...

hadiah no.2 gempak ;)))
contest pemakaian contact lens xbey ka??? ngehhehehe

♥ AMOYELLA said...

@mona :
mun pbak contact lens xbrani ko masuk...huhu...medut tan enceng

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com