28 December 2010

Kebakaran di ATC

Tinggal beberapa hari ja lagi akan meninggalkan bumi Sarawak ni... Ceh! ceh! bajet macam study kat OVERSEA walhal kat Sabah ja ponn! Sedih nya... tak da lah lagi menu-menu yang heaven lepas ni...! sob. sob.

Pagi Jumaat ni akan bertolak ke Sibu, Sabtu nek flight ke Kota Kinabalu. Petang tu terus direct ke Keningau. Ahad kemas bilik sebab bilik kena shuffle lagi. Isnin mula kuliah! wah... Hari ni dah Selasa. Tolak hari ni ada 5 hari ja lagi! Eauuuuw... Amoy nerveous nak balik ipg!! apa kaitan kah... 


Ciannya... kali ni sambut NEW YEAR kat atas awan. Hari tu sambut Hari Raya Aidiladha ponn atas awan jugak. Nak jugak sambut baby atas awan hea! biar tiket flight free sentiasa! Berangan lagi! =')

Sambut NEW DAY dengan wajah baru! 
Amacam? ni gambar bangun pagi-pagi siram pokok bunga...packing-packing baju dan tudung dalam beg AF, nampak shawl terus cuba kat kepala. Sila abaikan muka mamai giler glamer gitu. hea!

MASIH BERMIMPI KA HAPA?!



Dengar-dengar akan ada penerbangan MAS yang tertunda sebab  KES KEBAKARAN  di ATC
Penerbangan SBW-KK tergendala tak?
Sepa-sepa tahu...? Inform Amoy pleasee.

TATA!

2 MURID MINTAK CUBIT:

dUrRaNi said...

dapat..p guna cra manual...ambik link then nkah kat tmpt follow ya...

laa..jangan lpk tuka komen jd pop up...mun x kt mktb lak xpat mekowg komen... huhu

♥ AMOYELLA said...

hehe...lak mek torai...

dah tukar tok.. ;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com