13 February 2011

MeLemak Tepu dan Tidak Tepu di Dreamland


Hai blogku !
Today , dengan kepala pening - pening lalat
amoy pergi menambah lemak tepu dan tidak tepu di pekan keningau
Restoran pilihan budak - budak shomel kali ni adalah 
DREAMLAND
Tapi amoy rasa , tiap masa pilih restoran ni dan bukan kali ni jaaa!
kiranya paling feymes kat Keningau kot
feymes ke? 

Setiap kali datang DREAMLAND , amoy sentiasa puas hati dengan service dia !
kecuali ... air dia manis ! huhu ! kurang gemar !
Makanan dia banyak hokey ! berbaloi ! berpatutan
sedap >.<
bagi bintang 4.8 darjah celcius

Sesiapa yang nak datang Keningau , silalah berkunjung ke restoran ni .
macam macam style masakan moden yang diorang serve !
makanan seafood paling besh ^^
belah petang - petang ada ikan bakar yoo!
love it !
amoy paling suka TOMYAM kat dreamland
terbek dari ladang! sedapp ~ ~

AYAM HONEY ! cedap cangat cangat !


Ni yang amoy order >.<


Ni rumet order ... sweet sour prawn . Order lah! pasti tak mnyesal!


Ini cik Iffy order . Hati ayam masak sambal . fuhhh ... cedap!


Muka kegembiraan dalam kekenyangan walaupun kehujanan


Tiada dalam gambar : DAYANGKU SITI IFFY SYAMIMI AWANGKU DAMIT
DIA JADI TUKANG GAMBAR CREDIT TO HER!





TILL THEN
TATA!

4 MURID MINTAK CUBIT:

ipotttt! said...

hahaha..trima kasih krn menyebut nama gue...amoy dah buat saya bhgia!!hehehe
meskipun tpksa jd org ketiga dlm gambar..(jd jurukamera)haha...

Ekmi said...

wa..nmpk sedap yg ayam madu tu.

♥ AMOYELLA said...

@ipotttt!

dah kau sujud syukur td ? hehehe

♥ AMOYELLA said...

@ekmi

yaa...sedap tu ayam maduuuuu...!

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com