15 February 2011

MeLemak Tepu dan Tidak Tepu di Honey Sweet

wassup LADIES and GENTLEMAN ?
Hari ni membawa hati yang lara *sejak kes semalam* DISINI
Dan demi mengembalikan SEMANGAT MOTIVASI INTRINSIK kembali
amoy keluar pekan Keningau kejap
NAK MAKAN !

Setelah bersungguh - sungguh mengajak kaum kerabat
sehingga ke titisan air liur yang terakhir
akhirnya, amoy berjaya meyakinkan mereka untuk menikmati makanan di
HONEY SWEET
amoy ajak diurang sejak dari hari ahad malam dah rasanya
 SENYUM LEBAR LEBAR ^_____________________________^
dah lama mengidam nak makan chicken rice kat sini
kat sini masakan dia chinese style
LOVE 
dapat jugak melepas rindu macam masakan mak ^^


Cardigan ni sangat mempengaruhi orang lain
time baru beli , terus ada kawan beli juga lepas tu
exactly sama ! ^^
rumate pun beli tapi kaler grey + white
today , ada lagi kawan nak cardigan yang  sama
cari cari tapi tak jumpa


tadaaa...ni lah cik dayang
selalu jadi tukang ambil gambar ja
kali ni ada pla terselit gambar dia
dia comel kan?
macam chombie ! ^^


my gorgeous roomate !
urang KK baitu
21 tahun dan sudah berpunya
rumet , bila lagi kita nak melawat LAHAD DATU ?

Memanglah masakan dia CHINESE STYLE
STYLE je, tapi
HALAL ye tuan tuan dan puan puan
Chicken rice dia sedap !
makan kat sini jangan lupa minta tambah ginger kisar !

opss... picture error
mangkuk sup tu kecik seja sebenarnya
pinggan ayam tu besar
ntah kenapa mangkuk sup pla gagah-gagah nak tunjuk diri o.O

Ntah lupa pla nama dia hapa
fried chicken ke lau xsilap
hohoooh , kami yang paling demanding tadi
bersilih ganti waiter dan waitress datang meja kami


yeayy ! ABC as pencuci mulut
 rasa bengkak perut nak habiskan semangkuk gelas ABC
RM3.00 je *tidak termasuk tag service*
KEKENYANGAN
sedap !
Kredit to GABRIELLA SHELLY T (tiada dalam gambar) yang jadi tukang gambar sepenuh masa


SETAKAT ITU SAHAJA
AMOY NAK MENGUNDUR DIRI


TATA!


 Nota kecik : Napa henpon sunyi ja nihh ? hurrmmmm. . . 

9 MURID MINTAK CUBIT:

kira kekuri said...

ABC tuhh nampak sedap a amoy :D

Nana Marina said...

blum 21 lagi la..detail jua mbagi tau suda bpunya 2...lahad datu..tggu aku kawin sama abg...hahaa

♥ AMOYELLA said...

@kira kekuri

sedaaaaaaaaapppp ~~ yummy!!

*dengan harapan nak jeleskan kira*

♥ AMOYELLA said...

@nana marina

haiya...lebih kurang tolak tambah bahagi 3 tahun lagi lah kan...hehe

ipotttt! said...

wah!!trasa kembang kempis idong bca entri amoy kali nie...ahaksss~ tenkiu so much amoy~..hehe...bha, pa lg next plan kita?hihihi

♥ AMOYELLA said...

@ipotttt!

haiya..ni combi..amoy mo makan roti canai lagi...! kita keluar petang2~~

niesz said...

sedap nye..terus rase lapar..hehe..

♥ AMOYELLA said...

@niesz

hehe..opss ! ^^

Nordin said...

Honey Sweet.. Nyummm

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com