14 February 2011

Asrama Oh Asrama

14 FEBRUARI 2010

Bukan nak cerita Valentine day ke hapa . . . 

Ni nak cerita Amoy day

JAM 5.45 PAGI , amoy telah dibangunkan dengan bunyi alarm

bergegas ke bilik mandi dengan harapan "AIR MASIH ADA"

sunyi . sepi

tiada bunyi air yang melimpah ! peratus perasaan mau mandi merundum mendadak !

itu tandanya air telah tiada ! 

bangun awal tak jugak sempat air

apatah lagi bangun lewat 

Nasib bek ada backup air awal awal . huk3

dah tu , air yang dah kena simpan ni SANGAT SEJUK NAK MAMPOS

grrrr ~ ~ ~ !

Then, bersiap awal dengan harapan nak pergi breakfast b4 masuk kelas JAM 7.30 PAGI

JAM 7.00 PAGI turun cafe : CAFE BELUM BUKA PLA >.<

Nasiblah nyawaa ~ ~ ~ 

Hari Isnin kononnya , ada assembly . . . so . . .  pagi ni ready awal ke dewan utama

Siap - siap berdiri depan dewan utama

tak  semena - mena assembly CANCEL lahh pla ! (T.T)

Kelas non-stop sabung menyabung ibarat kilat dan guruh

Bila balik tengahari jam 2.00 petang : SEMUA LAUK kat cafe DAH HABIS . cuma sisa makanan menghiasi 

(_ _!)

Today , cuci segala baju . BASUH TANGAN . 

Washing machine kat aras 3  itu hanyalah hiasan semata - mata .

Kalau nak spin , pergilah kau mengemis simpati dekat aras 1

Sesi angkut mengangkut baju basah yang berat itu ke aras orang lain . Chaiyok2 amoy !

SUNGGUH dan SANGAT INDAH jadi penghuni aras 3 ^^

petang tadi

Kirim kawan tapaukan makanan untuk makan lunch : dinner

kawan cakap "masih lagi makanan tengahari , belum kena update"

urgghhh ! 

Penat . Lapar . Tension = TIDOR




4 MURID MINTAK CUBIT:

dUrRaNi said...

cian ellaaaa....

♥ AMOYELLA said...

huk3... >.< terima kasih di atas keprihatinan anda

Nordin said...

kesian... mau kena belanja ni kasi ilang stress sikit :P

♥ AMOYELLA said...

wee wee!! burungman mo belanja sa ka??? hehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com