03 May 2011

Tak Puas Hati? CAKAP DEPAN - DEPAN BA!

 GOOD MORNING PEOPLE!

NI NAK POST PASAL SEORANG KAWAN AMOY YANG TAK PUAS ATI SEBAB GAMBAR DIA TAK BANYAK KENA UPLOD. MANG NAK CARI GADUH LAA... 

DIA ADALAH...


budak ni la nak cari gaduh tu... kawan merangkap kakak dan ibu.
cecece...selamat hari ibu mummy!

perghh....saja ja nak menggemparkan zombie spagetti ni. biar dia rasakaaannn...wakakaa

Dayangku Siti Iffy Syamimi Awangku Damit @ kakak yang lahir beberapa hari lebih awal. =)) miahahaha~ dia mejok pagi ni sebab amoy tak letak gambar dia dalam recent entry. *mungkin sebab dia jd tukang gambar tak terlatih pada waktu berkenaan. keciann*

sorry yangggg.... eauw

muka mekong dia bila merajok.
sangat feymes dengan word "kamoooo' "


dan selalu bagi coklet kalau datang bilik amoy'
arigataaaaaaaaooo~~ 


jangan sedih walaupun anda paling renek
sebab kami tidak pernah menyaingi ketinggian anda


berbaju hijau : nampak seja tenang,
tp dia adalah jenis orang yang mudah nervous dan tak keruan
Relax bha kau, lepas ni amoy buat g entry pasal Iffy
gagagaggaaaa... 

LOVE YOU, THANKS FOR EVERYHING
dan ubat gatal-gatal



6 MURID MINTAK CUBIT:

ipotttt! said...

ARIGATO GOZAIMAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZ....SARANGHEO AMOYELLAA......!!!!hek2...terima kasih sangat3 sudi membuat entri KHAS ini..hehe..saya terharula...uhuk2
loiiikkkkkeeee sgt entri awak ni...he2...sbnrnya mok bermanja ma amoy sejjjaa...tue yg 'mencari pasal' tue..kiki
kenang daku selalu dalam entrimu yaaa...hahaha.....
(^___________^)dirimu sentiasa menjadi pojaaann hatiku.....Love U Sist!!

♥ AMOYELLA said...

WAA....COMMENT TERPANJANG STAKAT INI

ipotttt! said...

well u know me...ai mmg suka mok bg komen pjg2 ni.....ngeh2...spagettttiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zasssss~

♥ AMOYELLA said...

spagetti?? eh...mo cia sa spagetti ka ini? hahaa

ipotttt! _c pengkritik tetap..hehe said...

hahhaaha..tidakkk...mau amoy yg sponsor gue plak kali ni..keh2...

amaniena abdullah said...

awak ...belog awk comeii lah...ajar kn saya wt belog mcm awk bole x??cmne ea nk letak iklan2 2?hehe im new comer..xbrape reti lah..hope u can help me...hihi

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com