23 May 2011

BMM3106 susah tahap KRONIK!

Salam my dearest readers... sobs sobs... exam hari ni susah . ini bukan susah biasa . tapi susah tahap kronik ! why? why? sebab amoy tak stadi betol betol kot kan? sebab amoy time study tu amoy malas malas . pastu kawan ajak studygroup ponn malas malas . rasa tanggalkan ja kepala ni, dan cuci guna ubat gigi! motif? sebab nak bagi berkilat macam cuci emas. yang ni roomate amoy yang ajar. sekarang rasa tak sabar nak tahu result BMM3106 tu nanti . nak tahu apa amoy buat time stadi tu subjek? amoy grab barang barang kat sekitar amoy dan snap! capture gambar tanpa motif . sampai klip rambut pun kena tanggal dari kepala dan... snap! again =.= tak tawu la apa jadi kat amoy kalau ada DSLR . ni camera biasa sejaa . mungkin kalau ada DSLR nota ni tidak akan di endah dengan berjaya .

see? nota-nota yang tak bermakna tu ponnn masuk gak ah sekali. macam xda hasil ja amoy stadi semua nota-nota tu... benda lain yang keluar. homaiiii~~



ok... ini pla perkara yang terjadi time kawan kawan ajak stadi group.
nampaknya jadi photoshoot group pla.  (_ _!) 

sekarang nak stadi anatomi dan fisiologi . lagilaaaa BINGUNGGG!


amoyella : amoy nak minta maaf dekat kawan amoy. Amoy telah tag dia di facebook dan GA semalam tanpa hati perut . Lain kali tak buat lagi . huhu... sorry dear . i definitely won't do it again .

nota kaki : nak cakap depan-depan, amoy malu... auuw!

4 MURID MINTAK CUBIT:

Ain Atika Zailani said...

wahh amoi pandai cuci emas pakai ubat gigi lah..hehhe

annyss said...

macam org btunang pula.. orang sibuk baca nota saat akhir, korang main photoshoot ya.. heheheh~

♥ AMOYELLA said...

@ain atika zailani

hehe...nak tutorial cuci emas pakai ubat gigi? miahahaa... =)

♥ AMOYELLA said...

@annyss

roomate mu tu yang tringin nak bertunang... sy tolong sampaikan hajat seja

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com