30 May 2011

Orang Kawen... DIA NAK JUGAK KAWEN

huhuuuuukkk... cuti sekolah menyaksikan kawan amoy kawen. jelessssssssssnyaaaaaaaaaaa... ='( orang lain dah sesibook kawen, amoy masih lagi tidak ketahuan hala memikirkan pasangan kehidupan di masa hadapan. susah betul nak laku... kalau keadaan begini berterusan tepaksalah amoy pergi mandi bunga di telagaa rumah makcik kelsom jiran selang empat buah rumah. muahahaa... bunyi macam seryes gatal nak kawen. miahahaa

emm... amoy tak ley kawen awal awal. sebab amoy dah gariskan 5 perkara yang perlu dicapai sebelom berkeluarga. =') hidup perlu ada misi. ceceeh

  1. sah jawatan! dan nak sambung utk master
  2. ada kereta sendiri. whatever la apa jenis kereta. asalkan bukan kereta mainan
  3. nak ada rumahhhh! err... nak tolong mama renovatekan rumah ni jugaa... =')
  4. dalam akaun at least ada RM50,000.00
  5. menunaikan umrah @ haji ngan mama, mak dan ayah
cukuplaaa setakat 5 tu... lau nak letak banyak banyak tak kahwin sampai ke tua pla amoy ni nanti. haha. lima ni pun amoy tak tahu umur brapa baru dapat selesaikan semuanya. korang rasaa? ouh... kalau boleh before 30 dah kawen sebab amoy nak baby awal. teheeee =') nanti dah tua tak larat dan tidak berketentuan hala pla nak jaga. uhuk! ye dak?

TAIP DALAM HP...misi be4 kawen. haha


2 MURID MINTAK CUBIT:

cik aNis izzAti said...

stdy dlu buu...
br pikir pasai kawin buu...
huuuhuuu..

nadia ar-rumaisha said...

amin...doa saya semoga tercapai impian amoy...

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com