22 May 2011

Give Away Nemomimosh

Salam Cemuaaaa.... ! miss amoy x? semalam tak update pown. sila jangan marah ... exam mode la katakan. ceceeh, benda gitu pun nak ceta kan? exam pun nak dipublisitikan. haha. besalahh OVER . emm... niat amoy update adalah untuk join give away daripada




ni first time join give away cabut-cabut undi ni . manelatau nasib baik, ye dak? selalunya join contest contest dan selalunya tak menang ponn.... dan tak pernah menang pun sebenarnya . haha! terus amoy rasa sedih dan kecik ati dah nak join =.= kununlah kecik hati kan. walhal ... dialah hantu kontest

ahh... banyak pla merapuu... nak mintak hempuk lapanbelaskali baru sedar diri kot. meh join ramai ramai give away ni, biar owner belog nemomimosh pening. hadiah dia best! bajuuuuu.... dan handbag! ohmai ohmai... dah la amoy ni kaki shopping duwapulohempatjam!

mari- mari pilih hadiah!

ikutkan hati yang besar gedabak ni... amoy nak 1,2,3 dan 4

5,6,7 dan 9 ni punnnn...... oh! dasar perempuan ~

apapun... terpaksa pilih satu seja... amoy nak nombor TIGA. =)

tapikan.... tapi.... *ada lagi tapi! 
amoy suka baju yang ni

cantik oh....hehe.... =.='

why? why? tak masuk dalam list hadiah?
*grrrr.... melampau! mang nak kena lepuk Tuan G.A Nemomimosh!*
dan banyak lagi baju baju yang cantik.  oh amoy terpikat dengan baju ini! =.= dasar perempuan
silalah berkunjung ke ZEERA BOUTIQUEE

ok... dengan ini amoy nak tag gadis kuat shopping tegar yang berikut untuk join sama!


ok kalau suka silalah LIKE!
kalau tak suka? ada aku kesah? muehehe

2 MURID MINTAK CUBIT:

cik Nemo said...

Hehe, amboi. Siap pilih2 lagi. Kalau menang nanti Zeera Boutique fikirkan. Eceh!

Apapun good luck tau!

♥ AMOYELLA said...

hehe...kena pilih...persediaan awal tuk menang. haha . =)

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com