14 May 2011

Photoshoot di Hari Guru IPG Kampus Keningau

haduiii... amoy masih belum ada mood untuk study. walhal exm start da next week. huk3. atukuiiii~ sudahla sekarang ni musim nazak air. oh air! di manakah engkau air di bumi Keningau ini? seriously amoy rasa nyesal pla sebab takmo join twin amoy ke Kudat. huhu. ok baiklah. selesai sesi mengadu. silakan menyampah

sekarang amoy nak menyampah ngan seseorang. eei... tak habis-habis si bongok ni memaki perkara yang sama dari facebook sampai blog dia. *ehh... ketaralah amoy stalker blog dia* bukan apa... amoy ni rajin BW kononlah... hello? dah tak ada topik lain kew? mehirrrr jua ah! balik- balik benda yang sama yang dia nak ungkit.  adeii... amoy tak nak la mengotorkan blog amoy ni dengan perkataan jahat. ok fine. cukup sampai sini. nak tahu siapa dia? klik di SINI

ohh~ (_ _!) sebenarnya amoy nak post pasal Hari Guru bha nie... 
sekarang nak uplod lagi ciket gambar-gambar time Sambutan Hari Guru hari tu... 

oh... amoy selaku AJK makanan xjoin Perhimpunan Pelajar
amoy terpaksa prepared mocktail kelas
oh... ini adalah gambar pada pagi berkenaan di depan kelas Buayan


dan ini adalah ROOMATE amoy yang cantik.
oh... terasa  rendah diri bila bergambar dengan orang-orang cantik. huk huk!
amoyella : bilalah aku akan jd cantik? aigooo~


ohh! amoy sangat suka gambar ni.
credit to pemilik DSLR selaku photographer pada hari berkenaan. belakang tu Cik Mira dan Cik Kamoo'
MR. GLEN DENSUM... sila tangkap lagi gambar amoy banyak-banyak. comfem amoy uplod di sini. hoyeeeah!


OMG Jerawat! dekat gilew.... uhuk uhuk!


oh ini hanya gambar dari camera henpon cabuk amoy bersama errr... CIK KAMOO'


Kami. Kami. Kami. Kami adalah manusia yang suka berjalan- jalan shopping
kami suka habiskan duit. tapi duit kami sendiri ah... =)



2 MURID MINTAK CUBIT:

dUrRaNi said...

suka gambar 1st n last..hehehe...

♥ AMOYELLA said...

hehee...emoy suka juak..hehe =)

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com