25 May 2012

SERIOUSLY GOODBYE

SALAM ♥ ♥ ♥ SEKALIAN BLOGGERWAN DAN BLOGGERWATI

esok , esok lagi , dan keesokkannya lagi . amoy akan hilang sebentar dari dunia sesawang . sebab? sebab amoy mahu berhenti rehat sejenak . kononlah ! 

bukan nak bajet berehat . alahai . selama kewujudan amoy yang hampir menggenap ke angka 22 tahun berbaki sebulan ni (--") amoy tak pernah melanggan berokben . 22 tahun . ya 22 tahun . sekarang masih 21 tahun 11 bulan . tua sudaa . handphone pon cikai cap ayam jak tak dapat nak online memanjang . boleh buat call , berblutut jak . melampaulah kalo amoy hanya da henphone infraret jep. tergamaknya anda menuduh sebegitu . ya , dan oleh yang sedemikian ... sepanjang amoy berada di Miri (myjetlag) nanti amoy tak dapatlah nak mengudapbahan entri korang . wuwuu . serta tidak dapat menaip apa-apa entri untuk kudapan korang . mungkin 2 , 3 , 4 hari . dan kemudiannya barulah dapat mengeonlinekan diti setelah tibanya dahku di tanahair a.k.a kampong halamanku , Oya , Mukah .

serius kampung amoy sangat best (^^) sebab ada wi-fi free tanpa sebarang blockpage . ahaks . kampung kau hadoo ? nonn hadooo khenn =P . justeru amoy tak pena terlintas di fikiran mahupun di chamber jantung ini untuk berberokben . sebab kalo di IPG ni ponn ... ada wi-fi free . walaupon wabak virus sesiputsedut tu amat kronik sekali . jimat  walaupun sungguh menguji kesabaran dahku =.=


aarghhh ... sekarang amoy masih lagi di bilik asrama . walhal student lain semua dah balik . sedih wa derr . kedengaran student -student baru sedang mengheret - heret beg masuk ke bilik yang telah ditetapkan . amoy ? amoy duduk diam - diam jak di bilik . tunggu kalo kalo ada penghuni baru untuk menghuni bilik kesayangan dahku yang sudah gondol ni . kosong . 


sesekali mencubuk jua dari langsir . sambil jari menarik hujung lengan baju , menyeka air mata yang mengalir . hiba . meratapi apakah dahku terpaksa menumpang tidur di bawah pokok mengkudu hadapan belok Dahlia untuk tidur pada malam ini ? monolog dalaman mengalahkan skip damya hanna : bicara hati . 


aish over lah guwa ni . nak tacing pla petang - petang ni (T T) hati amoy sensitip tau . kaumanatahu?


dan dan dan ... tiada air . no water no life <-- teringat hipotesis sains time sekolah rendah dulu - duluamoyella : sesungguhnya sangatlah menjengkelkan seapabila air tiada sewaktu kaum - kaum hawa sedang dilanda pms . emosi emosi emosi !

0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com