25 May 2012

SEMESTER 5 : TA-TA!

Dear my kecintaan blog's reader

Hari ini merupakan hari terakhir dahku berada di IPG Kampus Keningau untuk semester yang kelima . perasaan sayu dan syahdu tu memanglah ada . tapi perasaan heppi tu lebih berbondong - bondong terasa . sudah lima bulan amoy tidak menemui mama , mak , ayah ... juga elmo , mumut dan tayib .   arghhh gua rasa tacing pla sehening subuh ini .

RINDU dah tak terlafaz dek lisan 

Semester 5 : seryess amoy merasakan semester ni antara semester terpanjang yang amoy pernah lalui . panjang sebab sebab sebab ... amoy rasa sangat lambat untuk amoy menghabiskan Praktikum Fasa 1 , walaupun menda nih sebulan jak (--") . sangat lamaaa sehinggakan amoy dapat menyiapkan 6 ketol aisehmenn setebal 3- 4 ream paper . lama betul sampai banyaknyaaaa program yang telah berlangsung dengan hebaknyaa , BIG Fasa 5 , Lawatan Ilmiah PJM3112 , Pektikumm kumm kumm , Merentas Desa , Assembly , GoGreen ... opkos semua ni amoy terlibat ... dan ... oh really amoy dah lalui semua program ni ? serta sangat super lambat apabila mengalami situasi ; kelas guwa antara kelas yang paling lambat habis exam ? Junior already habis hari selasa (pagi!), amoy habis pada hari Khamis (petang!) ? ini tidak adil~ tidak adil~~ bagikuu ~

dan dan dan yang akan menyusul . Lawatan Koperasi yang belum lagi disahkan tarikh sebenar . Amoy harap sangat bukan dilaksanakan pada minggu last cuti semester ni . arghh sebab amoy dah da beli tiket return ke KK . rugi laaa amoy kalu terpaksa reschedule ahbetolkeejaanguwanih balik tarikh flite berkenaan (--") amoy ni bukan anak tauke balak . sobbobobobbamoyella : Sabtuday ... please come forward boley ?
fainnnn fainnn ... hari ni nak memuaskan nafsu tidur . waaa tak dapat tidurr malam tadi. terlampau sesaitet mau balik .


0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com