18 May 2012

KUE TIOW DAN AYAM PANGGANG

SALAM ♥ ♥ ♥ BUAT SEMUA SEKELIANNNYAA =)

Hari ni bukanlah lah amoy nak buat perbandingan atau banding beza antara kue tiow dan ayam panggang mahupun makan serumpun dengan penama - penama yang telah di sebutkan di atas . hari ini amoy nak bagitahu bahawa dalam banyak banyak mi atau ramen (ahaks) , mi yang paling amoy sukaaa adalah kue tiow . ade korang tanye ? tak tak tak ... korang tak tanye ponn ... tapi tapi tapi nak storymorry kat sini ... amoy sukaaaaaaaaaaaaaa sangat dengan kue tiow seringgit limapolohsen RM1.50 di pasar malam Keningau . sangat berbaloi hekey ! sedap juga mengalah sizzling . guwaa tak tau deerr apa masalah tekak guwa tak dapat nak terima sizzling . 

tapikan mak guwa sangat marah kalo tahu guwa suka membeli di pasar malam . sebab guwa ada kes kena masuk sepital gara - gara makanan di pasar malam huehuehue (~ ~)

tapi amoy ni degil hakhakhak ... amoy tak dapat tolak makanan yang sedap . 

kue tiow RM1.50 . dalam dia bukan setakat ada ayam . kerang pun hadooo =') nyumm nyumm

ni lah namanya nafsu ... kuet tiow jak tak cukup . kena ada ayam panggang . tehee

ini adalah makanan yang dibawa pulang ke hostel . 

dan dan dan ... amoy turut berkesempatan juga mengudap Kue Tiow Blackbeans time makan di restoran Dreamland . naaa kannn ... kue tiow lagi .

kalo tak silap . dan memang tak silap lagi , last outing amoy order tomyam kue tiow . ahakss kue tiow lagi .

amoyella : tengah siok2 calling mama ... tiba-tiba terputus . sia-sia guwa maki line celcom. rupa2nya kredit guwa habis . sobs sobs . maafkan hamba celcom . err ... celcom boleh tak sedekah amoy kredit barang se sen dua . hakhakhak . celcom kan baik . kankankan ?

0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com