05 November 2011

TIPS CANTIK SIHAT : HARI RAYA EIDUL_ADHA

salam peeps. aidiladha 2011 menyaksikan untuk kali yang keduanya amoy beraya di perantauan. aidiladha 2010 amoy beraya kat dalam kapal terbang lah pulekss... dah tu beraya di dua negeri lagi tuh. pagi di sabah. tengahari di sarawak. eh?

apaponnn amoy bersyukur sangat sangat sebab... sebabnya.... kat hostel ni takdalah benda macam kelupis, ketupat, buras, rendang, satay, kari dan kek lapis sarawak. jadi takdalah adrenalin amoy mengalir dengan laju laju 180km sejam dan membuak buak untuk menyambut hari raya aidil adha itewww. hewhewhew.

*sekadar menyedap rasa sendiri*

Puan Google : SILA HALALKAN GAMBAR INI =)


apaponn amoy nak mengeWISH : SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua sanak saudara dan sahabat handai yang mengenali diri guwa. guwa mau minta duit raya. kekeke

ohya! satu lagi... untuk kelihatan cantik dan fresh di pagi raya @ bukan setakat pagi raya jepp! buat bebeh bebeh.... everyday is speacial day for us...! jadi setiap hari kenalah maintain cantik dan sihat! bukan nak cantik je hokey, sihat adalah lebih penting. kacak luar, kacak dalam bak kata orang. so untuk itu amalkan simple skincare ini;

  1. makeup remover
  2. Cuci
  3. Freshner
  4. mosturizer
  5. foundation
*simple step to be great and gorgeous*

amoyella : kita tidaklah dilahirkan sebagai seorang model yang digemari oleh orang lain. tetapi berusahalah untuk menjadi model kepada diri sendiri, untuk kepuasan diri sendiri, model yang digemari oleh diri sendiri.

6 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

tok guru!! nanti ajar i mekap2 okeh?

♥ AMOYELLA said...

aisey...segan amoy mo jadi tok guru. blum layak ba. kekeke... ada masa t kita mekap2...kongsi ilmu sama2 k dear =')

Yiyie B said...

ayg2!!!bg duit raya!nnti bru ai ada smangat wat entry pjg2.hohohoho..

♥ AMOYELLA said...

duit raya kunun...i pun uda merempat ni skrang...

Yiyie B said...

lelong aja d bandle whitehouse mu itoh.haha..sama c pakcik dell..

♥ AMOYELLA said...

sedapnya hati mo membandle harta org. =P wekkk! haha

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com