09 November 2011

I LUV HANDBAG CONTEST

KUMPULAN B


Di suatu petang yang suam suam kuku panasnya, seorang kakak yang comel membawa anaknya yang bernama cecomel bersiar siar di shopping kompleks maharaja comel mega sekitar taman lady’s comel yang tidaklah begitu ketara kecomelannya jika dibandingkan dengan kestyloan taman berkenaan memandangkan lapan juta handbag yang handsome lagi kacak dan ohsem macam amoyella cute (ops!) telah digunakan untuk menghias sekitar taman bertemakan beg beg tangan stylo lagi mylo tidak dilupakan unsur kecomelan yang turut terselit di celah celah handbag stylo yang bergantungan diempat penjuru selekoh tajam bersudut 20 darjah yang kelihatan amat berbahaya untuk bot bot kecil kerana ditakuti karam tidak mampu menampung berat handbag yang super duper comel dan stylo itu sebenarnya menunggu pelanggan datang menyerbu ibarat tsunami kerana dijangka sebelum perayaan krismas yang akan datang beribu ribu handbag akan dipersembahkan kepada para penggemar handbag stylo lagi comel macam amoyella cute (ops!) yang amat perasan sungguh sebanyak 360 darjah tanpa garis sempadan bingung memikirkan apakah perbezaan antara comel dan cute dan stylo lantas mengupoad contoh contoh beg stylo yang ditayangkan di galeri mrs lady's stylo 

jemput datang mencuci mata , bawalah rakan taulan juga , biar sama-sama online di meja , blog mrsladysylo di buka , blog ibusayang comel tidak dilupa , mencari-cari yang berkenan dijiwa , kalau berminat mudah sahaja , yang pasti duitnya ada , kalau tiada meloponglah jawabnya , kalau ada duit : tepuk dada tanya selera , isi borang di sidebar paling atas bertakhta . tapi ingat ! untuk yang serius sahaja . kalau masih confius tunggulah confident menjelma , jangan nanti diblacklist , malu tak terkata . kau ada? haha

serius 100 peratus amoyella yang cute comel ini berkata bahawasanya handphone eh! handsome eh! handbreak! eh! hand hand.... handbags yang stylo dan comel yang ditawarkan adalah berkualiti yang boleh membuatkan mata berpinar dan bling bling semasa memilih selaras dengan harga yang ditawarkan tanpa tawar menawar dan tanpa sesal jika datang hanya untuk window shopping pun tak apa tapi kalau membeli lagilah memberi makna kepada tangan anda yang mahukan handbag super stylo comel lagi lote oh mana fullstop ni dah terkapus kapus korang baca ayat amoyella yang cool lagi comel dan stylo betul amoy memang tidak kurang ohsem kalau nak dijadikan model handbag sendiri bukan handbag orang lain yang gojes haaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh............ semputs!

oh amoy suka beg bulu-bulu!

amoyella : jangan ditanya dong ngapain amoy ngomong kretip amet. amoy ngomong ngomong gini sih manataw bisa ya menang contest kok c. ya udah... sekarang amoy maw cepetan ngetag kawan kawan niii... ayukk deh kita meriahkan kontest kak azrina sama mrs lady's stylo sii.. dui... ter'indon lah pulekss khenn...

me tag :
1 . YOU miss annyss
2 .  YOU miss aniey monyeng
3 .  YOU miss nana marina
4 . SEMUA PEMBACA! ;) biar kita sama sama menuju kestyloan



7 MURID MINTAK CUBIT:

comel~ said...

like3....hek2......

♥ AMOYELLA said...

huahuahua...sebab byk comel?

annyss said...

omj~ i dun have bag gojes laa~ wuwuwuuuu~~~

♥ AMOYELLA said...

hehe....aww...jin contest taw. aq tau o la paling byk kumpul beg. sama cam nana and aniey

annyss said...

banyak tu byk.. tp hnbag i x fotogenik la... hohoho

♥ AMOYELLA said...

goshh =..= ada ada jak alasan ini anak . hm hem hm

dUrRaNi said...

aku brk bca ko pun entry tk...hehehe...btw, tahniah dapat 30 inggt... ^^ belanjaaaa.~~~

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com