02 November 2011

1st TOUCH by AMOYELLA

salam peeps! aiseyymenn title hari ni macam tak bley blah jeeepp sambil cungkil gigi* 

hohoo... malam kelmarin amoy telah cuba mengaplikasikan teori dan praktikal bengkel kecantikan yang amoy hadiri minggu lepas. so dengan yakin dan tanpa was-was amoy cuba me'make over amoy punya twin. apapun sebenarnya... amoy masih belum berpuas hati dengan apa yang telah amoy buat. banyak equipment amoy tak ada. banyak sangat benda yang amoy tak tawuuu dan amoy nak tahu!... sobs sobs. amoy harap sangat amoy akan dapat peluang untuk belajar tentang teknik solekan dengan lebih mendalam lagi. at least amoy ada buat something daripada nothing rite?

make over is not about the makeups brands, it's all about techniques bak kata puan nurul

pagi ni tadi ponn amoy sempat menconteng muka dua orang kawan amoy dan buat normal facial untuk roomate

model ini memiliki kening sexy. tehee. comel
jangan hairan bila ada love love tu sebab amoy nak cover gadis interprem kat belakang

the datin of the red carpets
emm... buat masa ni amoy guna product cap ayam ja.
tunggu amoy buka saloon sendiri nanti beli product cap dinasour
pakaian pula tajaan diri sendiri


gambar sebelum... tak leh letak besar-besar. keke
nanti tuan punya badan marah

so...nama solekan ini ialah SOLEKAN FRESHIE.... hehe setiap solekan perlu lah ada nama bak kata penceramah hari tu. hewhewhew.

amoyella : tengah berfikir-fikir nak dapatkan sijil dandadan rambut pla. (^..^)

10 MURID MINTAK CUBIT:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

lwa kot makeup ni ...cer bagi totu pasal makeup ni skit.. nk jgk ilangkan jururawat ni msa makeup.... huk3..

dUrRaNi said...

maluuuu..hehehe

♥ AMOYELLA said...

@izzaty hedry

kalau tiada aral, akan di tutokan...hehe

♥ AMOYELLA said...

@durrani

kulit anda makin cantek bah...boleh jadi model sendayu tinggi sudaa... mari kita dartaf diri sama2. hehe

ieyka_Nz said...

foundation no bak au in la...kenah cover pimple ?

♥ AMOYELLA said...

@ieyka nz...

ohoo... itu adalah concealer 1st layer. 2nd layer BB cream... kalu mo lagi cantik sebelum concealer letak mosturizer.. tp utk kulit oily baik xplu mosturizer...utk kulit kering seja

Yiyie B said...

arif suda kwn..
ble la facial2 ai lps ni.yeaahhh..
*kmk mok try sri cahaya pn produk la.ok x?huhu..

♥ AMOYELLA said...

hehehe...mestilah ba. tp nda da la pro. amatur syak.

facial? normal facial can la...treatment not yet. sri cahaya? emmm....xpenah try. kena tgr lok isi kandungan n kesesuaiannya...

cik wanie Lovela (CWL) said...

cantiklah....nak juga

♥ AMOYELLA said...

boleh2...amoy kasi mekap free jaa,,, hehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com