22 March 2011

TAG oh TAG

Salam Morning Cemua...
thanks kepada CIK BULAT yang telah tag amoy
ini adalah first time amoy kena tag mende-mende soalan gini
hehe... thanks ^.^
well...korang kena lawat blog dia, sebab dia ada comment pasal amoy. hehe. silakan menjenguk  http://moeeyyna.blogspot.com/2011/03/kena-tag.html 
 

1. Adakah anda rasa hot?

of coz yess! semalam amoy hot giler-giler sebab ada satu manusia ni kin panas. saya namakan dia 'serai' . si serai ni macam xda guna pun masuk kelas. balik-balik sentuh pasal attitude. tajuk ATTITUDE ke masuk exam nanti? ade ke dia samakan amoy dengan lembu. hei, lembu tu empat kaki. ni DUA kaki. ni baru kes hot dalaman. hot luaran? emm... amoy suam-suam kuku ja. xdelah hot sampai mengalahkan bola neraka. i'm currently cool bebeh~


2. Upload wallpaper laptop

ohhh =.= kenapa ada benda ini? kin malu syaax~


3. Cerita pasal wallpaper berkenaan

wallpaper ini : hasil daripada ke'not guinine'nan windows amoy!
cittt...xdapat nak personalizekan. ni gara-gara amoy terupdate tanpa sengaja laptop selepas format. baru ja minggu lepas-lepas format, dah jadi begini. i hate u wallpaper! i hate u!


4. Bila kali terakhir makan ayam?

kelmarin. ayam goreng saiz XXL. >.< 

5. Lagu terakhir anda dengar?
Semalam...di sana menanti di sini menunggu. ah. jiwa evergreen ohoh. Jam 2 pagi. tapi lagu ni tak sempat habis dengar sebab nak tidur / terlampau mangantuk. kui3. 


6.Apa yang anda sedang lakukan ketika sedang menyelesaikan tag ini?

sedang bertutor tutee dengan tutor kami. *tiba-tiba dia tanya pasal pengalaman PBS. aigoo* bukannya PBS kami buat review pasal subjek pengayaan dan pemulihan pon....adui. nak cakap apa lepas ni? ah...pedulilah..nak siapkan tag ni dulu



7.Selain nama anda sendiri anda di panggil apa?

huhu...amoy. teda kaitan pun nama tu dengan Ramziella! napa tya soalan gini? kau nak panggil amoy 'cantik'? 'cute' tau 'comel'? hehee...leh bhaaa~~

8. Tag 8 orang.


9. Siapa orang no. 1 yang anda tag?
Ohh...itu twin amoy. Durrani namanya. err... boyfie dia pun nama Durrani. oh... nak juga gitu. nak cari boyfie nama Ramzie. ada tak?

10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5 yang anda tag?
oh...bila amoy dapat rasa nasi minyak u? tak sabo eden~ sila jangan lupa jemput-jemput.



11. Siapa orang ke 3 yang anda tag?

my coursemate. power oh english dia! ^.^ silakan serbu belog cik mandy............................................................................... dah? kan? kan? amoy suka baca blog dia. untuk improve english amoy. huhu2. so cik mandy...silakan selalu update blog ar.. ^.^



12. Bagaimana dengan no.4?
she's damn hot. mengalahkan amoy. ish! tak leh jadik nih~~ eh..amoy hot kah? kah3. balik dari cuti dia bawa ikan pari kari. uii...sedappp~~ nak lagi. selalunya dia bawa serunding lau balik dari bercuti. tapi kali ni macam teda pla. oh...dia join kursus menjahit cuti lepas. bestnya.... lepas ni nak suruh dia jahitkan baju untuk c acai, patungku yang semakin kempis itoh~~

13. Pesanan buat no.6?
Uii...nak mo liluk ngah ko ilek. payanak temu udy geng? i mish u all. sob...sob...

14. Kata-kata cinta buat no.2?
Setia Kekuatan Cinta Jarak Jauh! go! go rumate! tehee

15. Ada persamaan tak no. 7 dan no.8?
kedua-kuanya adalah gadis blogger. *( ^.^ )*

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no. 1?
= ) married soon to be
=) hei... kami ada iras-iras. tapi memang takda kaitan blood dna.
=) ui...dia ada mixed melanau juga, same as me
=) mata dia besar gedabak
=) shopalcoholic



17. Persamaan lembu dan kambing?

serius.... kedua-duanya berbulu lebat. haha

18. Perasaan ketika menjawab soalan ini?
bingung... @.@

19. Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
siapa dia ni? takda kawan nama rizman. aigooo~

20. Gay or less?
gay. haha. amoy suka laki. 

SIAP! =)

8 MURID MINTAK CUBIT:

erinn kechiik said...

hahahaa cikgu indahouse

dUrRaNi said...

hehe..lawaaaak...
akan dibuat secepat mgkin... ;p

dUrRaNi said...

hehe..lawaaaak...
akan dibuat secepat mgkin... ;p

dUrRaNi said...

hehe..lawaaaak...
akan dibuat secepat mgkin... ;p

Yiyie B said...

hahaha...
nasi minyak??nnti ai goreng nasi dengan minyak 1 liter yer.khas utk ayg2..

♥ AMOYELLA said...

@yiyie B

pastikan 1 liter minyak tu tuk nasi 1 tan yer...ai tak brapa minat minyak sangat ni~~ *mengada2*

♥ AMOYELLA said...

@erinn kechik

yup...cikgu banyak kena tag kali ni. haha

♥ AMOYELLA said...

@durrani

thanks yer twin...menyiapkan tugasan ni~ hehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com