15 December 2011

TAHUN BARU ! TEMPLATE BARU !

Salam dearest sekalian =')
maka genaplah setahun jagung belog amoy ni  pada 04 DISEMBER yang lepas .
dan genaplah entah kali ke barapa juta ratus dah amoy tukar layout belog kecintaan amoy ni .

walaupun tidak banyak follower yang pollow belog amoy ni . amoy tetap berbesar hati mengupdet template belog amoy ni dari semasa ke semasa . eh ada efek ke tukar belog dengan follower hit ? ngaaaa .... @..@

daripada amoy terus merapu meraban nih . amacam ? stylo tak belog baru amoy ? lebih simple khen ? khen ? khen ? kau hadoo ? non hadoo naks . hihik


TEMPLATE BLOG LAMA YANG OHSEM!
KENAPA TUKAR TEMPLATE BARU ?

sebab .. sebabnya ... amoy nak belog amoy nampak lebih cool dan cute .
belog lama macam terlampau over complicated dan membingungkan kan . kot ?



TEMPLATE BARU YANG SUPER CUTE dengan angry bird . eh ? 
tapi tapi tapi ...

korang suka tak template baru belog amoy ?


amoyella : gua rasa diri gua comel sikit bila dengan template nih . fap !

3 MURID MINTAK CUBIT:

ieyka_Nz said...

laman web itu memang banyak koleksi template yg cute2..hehe :) ada azam jugak nak tukar..tapi rasa malas..haha...

Lady Shana Sweet said...

pergh.. kiut la amoy... huhu simple but nice... suka suka suka!

Anonymous said...

FAP?

babe,mind if i share something?

here...

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fap

and here

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fap%20fap%20fap

feel free t click ya

^__^

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com