21 August 2011

The Sooo New Me

assalamualaikum people ;)


semalam amoy baru sahaja melancarkan lookbook terbaru bagi http://amoyella.blogspot.com/ . tehee... memandangkan line yang amat memilukan dan sangat sadis! amoy terpaksa buat layout gini seja... tunggulah bila sampai kampung t, lau ada line internet yang laju, amoy tukar lagi layout yang memang amoy aim sejak dari awal. geramjiiiipan sungguh. nasib bek bulan posa, lau nda mau juga amoy gigit gigit ni line maktab yang sangat tidak profesional.

oh ya! esok amoy akan start berPBS kat Sekolah Rendah Menawo, Keningau. rasa sungguh tidak sabar hendaknya. hehe. wish me all of luck and lucky ya kawan-kawan!

=.= amoy mau pergi mandi, pastu mo breakfast luk. eh mau kemas baju balik raya. dari semalam nda setel setel. k babai!

amoyella : blog kau ni macam tak best je dengan template begini. huhu

3 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

ok apa layout baru ni.. pink2 gtue~~ waaaahhh~ ;p

♥ AMOYELLA said...

hehehe... ada bha layout yang amoy target... tapi editing dia plu line kuat baru dapat. huhu

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com