13 August 2011

Makan Sampai Buncit dan Boroi

Salam 1 Ramadhan buat semua pembaca yang berlingkar di belog kesayangan amoy pada malam pagi  ini. sejak duamenjak kebelakangan nih amoy sangat bizi for nothing. haiya... sampai masa untuk mencari boiperen sendiri pun tiada. almaklumlah...udah gue bilangin...gue bizi kok. capek banget sih!

dalam kecapekan dengan tugas yang bergunung ganang ibarat himalaya dan kinabalu digabung bersama ini amoy menjadi semakin kurus. haha. LOL. tipu. amoy maintain kuat makan macam biasa. baru ja petang tadi kelas amoy buat majlis berbuka puasa bersama-sama di hotel juta. buffet hokei! sesungguhnya amat berbaloi baloi gua habak kat lu beb! berbaloi sebab amoy ni memang kuat makan... ngam pla bila makan buffet~ huahuahua... apa lagi... habis dessert, makan berat, desert lagi, makan berat lagi ---> dessert lagi. berulam lagi. berABC lagi. dan pelbagai jenis ramuan dan jenis masakan telah amoy susun berlapis dengan kemas-kemas dalam usus ini agar lebih banyak ruang dalam perut ini dapat dimanfaatkan sepenuhnya oleh makanan cap JUTA.


ini adalah ekspresi malampau muka terlampau menikmati makanan. heh!ouh...ini gambar semasa kami beraya berbuka puasa di Kayangan.. sebab tu agak berawan nano ckit gambar ini
atas pemintaan... terpaksalah bergambar dengan mineh ni

Cik Siti Amoy. ok tak?

Kerabu Mangga yang sedap sioottt

soup of the day. meatball soup. kot? haha

Antara makanan yang memenuhi ruang usus amoyyeah! faverettee baini. wajib sepinggan ambil : pasti licin

the sarawakian yang shomel3

amoyella : mau lagi berbuka kat sana... siapa mo ceponser? jom jom!

0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com