22 August 2011

Beza CINTA dan SUKA
Pernah anda terfikir maksud CINTA dan SUKA? Apa beza bila nda berada di depan orang anda CINTA dan juga di depan orang yang anda SUKA?
  1. Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.
  2. Di hadapan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.
  3. Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku. Tapi jika kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum.
  4. Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi malu. Di depan orang yg kita suka, kita akan tunjukkan imej yang sebenar.
  5. Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita akan bebas berkata apa saja.
  6. Kita tidak akan merenung mata orang yang kita cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang yang kita suka.
  7. Bila orang yang kita cinta menangis, kita akn turut jua menangis. Bila orang yang kita suka menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.
  8. Perasaan cinta bermula dari kata. Perasaan suka bermula dari telinga. Jadi, jikalau kita berhenti menyukai seseorang yang kita suka umpama kita membuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup mata cinta berbuah menjadi airmata. 
Amoyella : (=.=') blur~

3 MURID MINTAK CUBIT:

pot pet... said...

blurrrr juga....~hehe

annyss said...

suka and cinta.. haha. tamak! ^^

♥ AMOYELLA said...

@pot pet
betukar udah namamu lai?


@annyss
tamahak sungguh. haha

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com