08 August 2011

Berbuka Puasa di RCH Karamunsing

:::...Ini adalah entri yang agak basi...:::

Jumaat lepas... amoy terpaksa pergi ke KK demi mr. lappy yang degil dan jajal juga suka melakukan onar ini. adapter dan batery : rosak. hmm.. nasib badan elaun~ sedih gilak gilak sebab amoy terpaksa mengeluarkan sisa sisa elaun yang masih berbaki beberapa juta rupiah demi menghidupkan kembali laptop yang dimamah usia senja ini. rasa nak je hantar laptop ni ke tempat yang amoy tak boleh jumpa lagi sampai bila-bila. takde lah nyusahkan amoy lagi lain kali! so, semuanya amoy settlekan di Kompleks Karamunsing. 

memandangkan amoy tiba agak lewat di KK pada petang berkenaan... jadi amoy and friend sepakat berbuka kat RCH jep. (^^) walhal dah plan awal2 dari Keningau mo berbuka kat RCH. haha.

bergambar dengan motif bahawasanya pipi besar amoy dah kecik!


yup! manusia ni dah kena reserved!

sebahagian part movie : malu malu tapi mau


OMK. Rojak buah dia paling besh!

chicken porridge saudari mimi


pandan chicken amoyella yang dirindui selalu!


bersama rumetku yang gojes sentiasa


fullhouse ohh RCH pada petang berkenaan. nasib baek amoy and the gang datang memanas bontot awal daripada orang lain. heheh! so dapatla tempat duduk yang selesa lagi ditengah-tengah orang ramai. kalau x terpaksalah berbuka di sushi king. lalallalalaa...amoyella : nak makan sushi dan curry udon! sobs sobs...

1 MURID MINTAK CUBIT:

ipotttt! _c pengkritik tetap..hehe said...

hahaha......tenkiu 4 da bez trip my dear!!!!udon3.....wuwuwu...burger besar~~~~lalalala...

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com