24 June 2012

I'M DYING INSIDE



ASSALAMUALAIKUM PEOPLE ♥ 



Seminggu lebih sudaaa berlalu . charger laptop amoy rosak ... so so so nak honline pun tak dapek . yelah hantuontheline tak dapat online terus hidup jadi kusut masai . tidur tak kenyang , mandi tak lena , makan tak basah . dan akhirnya kelmarin amoy pergi ke Kay Kay demi charger encik asus amoy itew dan tiada . beta ulang , TIADA (T T) hancur remuknya hati beta . sudalah beta ke KK itew secara solo demi sebutir pengecas komputer . ohbahasamelayusaya (--")



ponbagaimanawalau ... kedai komputer itu tetap memberi dahku segunung harapan dan semanis kurma perjanjian bahawasanya akan tolong mengoder dan mengirimkan charger asus dahku ke pintu bilik  D305 asrama belok dahlia melalui abg courier . overnakjugakhantarkebilik . kau hado? terima kasih daun keladi , daun pisang , daun mangga dan daun mempelam kepada abang kedai laptop yang berjaya menenangkan kedesperatan dahku yang terlalu mahukan pengecas bateri komputer riba guwa dalam minggu ini juga . tiada kompromi . titik !



Jam 11.30 tiba d Kay Kay . Jam 2.00 dah pulang . bagus amoyella anda sudah dapat kawal nafesu berjalan - jalan anda ! tahniah !




amoyella : astagaaa dunya sangat kecik sebab guwa terjumpa my old peren di sana Kay Kay ! btw besar gedabaknya sudah kamo . and look encem much . neeee (--") amoy stop menggete please 



foin foin . Happy Birthday ke - 22 to me . bule kawen suda . ada siapa - siapa mau masuk meminang ? ahaks . sedihnya ... tak dapat nak buat kek befday ikut nafsu usus dan pusat untuk tahun ini (T T) . 




3 MURID MINTAK CUBIT:

Pae said...

Ada orang mau masuk minang. kalau mau lah. :P

♥ AMOYELLA said...

wah wah wah ! butul bha ni . bule isi borang luk bilang sma tu org ar . hehe

Pae said...

Betulkah ini? sy yg gembira ni tau. ^^

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com