07 June 2012

AMOY

ASSALAMUALAIKUM ♥

esok jumaat suda , terasa cepat betul pla masa cuti ni berlalu ... (--") walaupun kehidupan sepanjang cuti ni agak bosan . tapi tapi tapi dalam hati wa tetap nak meneruskan hari - hari percutian ini . bebas dari kehidupan kestressan di sanaaaaa kampus . bebas dari bebanan tugasan . 

tapi kehidupan seharusnya diteruskan jua demi mengejar impian-impian yang masih lagi belum tercapai . tidak akan ada pelangi tanpa hujan walaupun sedikit . edeiii ... apa guwa merepek nih ? haaa ... ekceli amoy nak bercerita tentang AMOY . 

mukan mukan nak story morry pasal diri sendiri . tapi kekadang amoy rasa bersalah pla bila guna nama AMOY . banyak betul keyword AMOY yang masuk dalam keyword search belog ni . kekadang , eh mukan kekadang ... tapi memang sah guwa ketawa tergolek - golek bila tengok keyword AMOY ni . 
  • melayu couple dengan amoy . apa kes orang ni nak couple dengan amoy cina kaaa ? mesti orang ni nak cari tips - tips couple ngan amoy ni . hak hak hak 
  • amoy berbulu lebat . (--") hadoi - hadoi . thoughtless dan speechless guwa dengan keyword ini . amoy rasaaaa mamalia semua berbulu . lebat tak lebat tu tak tawulah . kuang kuang kuang (~ ~`)
  • cinta amoy melayu di sekolah . ni komfem budak bawah umur search nih . tehee
ouh ini untuk keyword AMOY tuk hari ini . banyak lagi keyword AMOY di hari - hari sebelum ini dan tapi errr kebanyakannya berunsur yellow . cess ! warna kegemaranku diperkotakkatikkan ! 



amoyella : nak buat macamana dah nama sumel guwa amoy . takkan nak tukar minah ella pla (--") atau sumandak ella ? atau cewek ella ? 

2 MURID MINTAK CUBIT:

Pae said...

Ajumma Ella. Hahaha.

♥ AMOYELLA said...

ajusshi pae =P

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com