14 June 2012

AYOO KEMBALI KE IPG , AYO !

ASSALAMUALAIKUM ♥

foinnn lagi tinggal satu hari sebelum guwa meninggalkan rumahku syurgamakananku ini . hari ni tadi amoy buat kek lapis . 7 jam kot baru siap sebijik (--") seryesly kalo tak cantik memang amoy frust tahap gajah . kek baru siap dan belum boleh potong lagi . masih panas banget ya dec . amoy sedang sejukkan kek berkenaan di sanaa dapur . maybe tumolo baru boleh make the comfirmation samada kek tu menjadi ka tidak . kalo tak cantik amoy upload gambar . kalo cantik pun amoy upload juga gambar . hehe . ehem ehem ... memandangkan kek tu menggunakan resepi dan design baru so amoy belum lagi letak nama untuk kek tuh  . tunggu guwa mimpi luk malam ni nak bagi nama apa (--") . 

dengan berakhir dan tamatnya minggu ini , maka tamatlah jua semester 5 bagi amoy . next week semester 6 suda ! so another 2 semester left ! bahagianya dahku (^^)

semester 5 ni memang banyak sangat aktiviti yang telah mencetuskan gelombang jerawat di muka dahku . tension , stress bergabung dan meletup menjadi miss Jerawat . omoo omoo ... kalaulah dengan stress boleh menjadikan kulit halus mulus berseri - seri alangkah indahnya . confem guwa yang angkat tangan laju - laju bila kena suruh jadi Pengerusi Program . arghhh tapi tapi tapi ... last semester 5 : balik - balik guwa jadik setiausaha . setia lah sangat !

amoyella : packaging the food ♥ packing the stuff


3 MURID MINTAK CUBIT:

ieyka_Nz said...

Awal jugak kamu habis cuti cekguuu..hehe..

moeyna said...

harharhar...selamat kembali!! :P

Pae said...

Kek lapis. ^^

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com