14 February 2012

KASIMANIS STRAWBERY FARM, TANAH RATA, CAMERON HIGHLANDS

salam peeps !

it's been a long long long time amoy tak updet blog .

amoy bizi giler nak siapkan analisis kamus dewan , even kerja tu grouping . almaklumlah satu kamus dewan tu ada 1817 pages . kalo nda silap pages la . kalo tersilap maybe terkurang / terlebih beberapa pages jak tuh ;)

ehem ... hari ni 12.02.2012 : kawan-kawan amoy pergi  M A H U A !  wooo veryveryveryjelous ho... actually diorang ada gak pujuk-pujuk g dari kelmarin-kelmarin suruh join . tapi memandangkan kondisi kesihatan yang kurang stabil ni amoy terpaksa mengawal diri sendiri agar tidak terpujuk . tuhan ja tahu betapa dalam hati (yang suka berjalan-jalan tanpa ketentuan hala ini) amoy ni nak pergi  M A H U A . amoy tak pernah pegi ke sana . diorang cakap air terjun sana sejuk giler kot ... dan sebab SEJUK itulah amoy tak mo pergi . demam batuk amoy ni belum gi baik sejak seminggu yang lepas . hurm ... ya allah ... berat sungguh dugaanmu kali ini . sejak dari seminggu yang lepas juga ... tidur amoy dicabuli oleh batuk ini . dah la batuk macam grandpa gula gula hacks . sabar ja lah ...

well amoy sambung cerita lagi . pasal perjalanan yang lepas-lepas ... dan perjalanan inilah yang mengundang batuk ini . hisshhh ...

U P D A T E / 1 4  F E B R U A R I  2 0 1 2

fullamak ... pemalas giler kentang haku ... ! selepas dua hari baruu la nak updet balik draf lama . ok now amoy nak menceritakan kisah pelayaran sinbad menyambung cerita amoy kat CAMERON HIGHLANDS dan LATA ISKANDAR tempoh hari . seterusnya amoy telah ke KASIMANIS STRAWBERRY FARM bla... bla... bla...

TAPI TAPI TAPI ... yang tak best bila STRAWBERI FARM yang ingin ditempuhi itu tutup pla =..= terasa nak meraung dalam lumpur =..=

so amoy dapat tengok ladang strawberi tu dari celah-celah pagar jak . sadis heeeii ! apapun sekebun cinta nan berbunga di tepi straberi farm tu 40% mengubat pilu, hiba, luka, dan lara hati amoy nih ... ehem


Bungaaa... bungaa.... cintaaa layu di pusaraaa

bunga betul vs bunga somel (ehem)

juling juling bunga

muah muah untuk bunga
selebihnya 60% kepiluan amoy telah diobati oleh ESKREM STROBERI dan STOBERI CEKLAT yang super aummm ... =')

serius ... eskrim ni toping ja penuh eskrem vanila coklat ... bawah dia penuh ngan syrup stroberi dan stroberi! mau lagi... uhuhh

ops ! ini bukan hati ayam panggang
ini stroberi ceklat yang super ohsem . kini baru amoy tau apa itu ohsem =')


ohsem gilaa khennn khenn... ? terasa nak lagi ke sana bersama Encik Betul a.k.a Mr. Right ... hahaha... papp ! angan angan ...

"encik betul encik betul ... marilah kita hunimunn di cameron ..."

kekeke ...

amoyella : terasa nak makan eskrim lah pla bila upload gambar eskrim . nak eskrim delivery satu !





2 MURID MINTAK CUBIT:

ipooot~ said...

mok eskrim!!!!huhu..mna maw cari eskrim gini....

Amoy Ella said...

mariii petang ni oting mamam eskremm ... =)

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com