06 October 2011

SONY TO SAMSUNG

Salam peeps! setelah 1 minggu handthephone moy rosak... setelah 1 minggu amoy tak dapat send sms, setelah 1 minggu skrin amoy gelap gulita, setelah 1 minggu tidak ketentuan hala mengangkat call orang tanpa mengetahui siapakah gerangan yang menelefon, setelah 1 minggu tak dapat baca inbox, dan juga setelah satu minggu cuba menyuluh screen handthephone dengan torchlight akhirnya takdir menentukan amoy terpaksa menggantikan sony ericson K770i amoy dengan samsung champ. sedih... sebab terlalu lama dah memadu asmara dan berkasih sayang dengan sony itu... akhirnya kau terpaksa ku buang tanpa hati perut usus dan limpa juga hempedu... sobs sobs... tacing la pla malam-malam ni.



gaya . mutu . keunggulan

handthephone murah pun nak kecohh kan? guna duit sendiri hokeh!


amoyella : amoy sedih sebenarnya sebab terpaksa keluarkan duit lagi =..= aigoooo...

4 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

comel ba itu pink2 manjaaa....hahahha

Anonymous said...

mahal 2...skrin sentuh,,,,fuyoo...atut pn slalu pending n send msj kosong jak....

♥ AMOYELLA said...

@annyss

pink2 seksi bah gingggg....heheh

♥ AMOYELLA said...

@anonymous;

omoo...omoo... sebab hilang idea mau tulis msg, tpaksalah send kosong. haha. lolz

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com