31 October 2011

KOTA KINABALU'S TRIP

salam peeps! sekembalinya dari tanah airku sarawak, amoy kembali ke Sabah dan menginap selama 3 hari kat rumah roomate amoy, MISS NANA MARINA setat dari Selasa, Rabu dan Khamis. sebabnya.... sebabnya.... amoy malas dah nak balek Keningau. sebab pada hari Jumaat amoy ada kursus lah puleks dekat Tang Dynasty Hotel u'olls! hewhewhew... takut gak ah travel sensorang dari Keningau ke Kota Kinabalu. so, amoy buat keputusan untuk terus stay dekat petagas. thank you so much rumet sebab jaga makan minum dan tidor amoy kat sana. (^ ^) ching! muah

so apalagi! bila dah dekat KK, perkara wajibul ghunnah yang amoy kena buat ialah meronggeng all around KK. KK sememangnya diperkaya dengan shopping mall yang melimpah ruah ke ladang gandum. i loikee it soo much babeh. tehee... nasib baik larr IPGM Keningau ni jauh dari pusat bandar sabah. hewhew. so tempat makan yang wajib di serbu adalah sushi king. amoy ni hantu dengan rice with curry dia. nyum nyum.


mempersembahkan cik berry berry dan miss nana marina
diorang ni memang amoy punya travelling companions dari lawas

jemaah yang hadir pada persidangan guru-guru berkenaan

ntah apa nama jepun ni benda. omoo omoo =..=

udon with blackpaper

wajiblah bergambar dengan makanan memasing

kemain gembira budak ni bila jumpa udon kegemaran

rice with curry by sushi king. memang sedap...
kalo pegi sushi king; i suggest u oll order menatang neh

ntah apa nama ni nasi. omoo omoo =..=amoyella : sedih sebab nda sempat pergi ke Rice Chicken House (RCH) dekat karamungsing. mo makan ayam pandan diaa... wuwu! sobs sobss (_ _) ntah bila dpt g KK lagik!
2 MURID MINTAK CUBIT:

Yiyie B said...

sedap!!
(komen tpendek stakat ini)

♥ AMOYELLA said...

hahaha...keep it up...

sedap oh,...huhu

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com