19 October 2011

HIJAB STYLE copypaste BY AMOYELLA

Salam peeps! mempersembahkan gaya tudung 2011 by amoyella! ekceli banyak sangat style hijab yang amoy dah torai dengan penuh khusyuk dan tawadhuk bersulam keyakinan melampau-lampau. amoy ni jenis yang suka mencuba sesuatu style hijab/ shawl yang baru even bentuk muka bujur sireh besen amoy yang teramat montel. hehe. nak jadi hana tajima konon tapi muka macam bola sepak. omoo omoo! =..= emm... kalu amoy, amoy selalu dress up shawl up time kenduri kendara. tak pun... kalau pergi ke ngedet ngan para bestie.

hanya empat gaya tudung/ shawl yang amoy terupload. kang amoy letak banyak-banyak demam pla engkorang empatpulohempat hari tanpa henti menatap gambar amoy. hewhewhew

STYLE 1 : motif mengurangkan kebujuran sireh  besen muka 

STYLE 2 : style pergi kuliah / outing / jimat masa

STYLE 3 : TRADISIONAL... akan digunakan sekiranya mood rajin datang bergolek
punyalah susah guna tudung bawal hewhewhew...
tidak pandai dah mo atur bumbung dia

STYLE 4 : ketika mood OVER bergelora. kau hado? heheh!


bertudung ni perlu juga bertempat. kau nak berhana tajima ke pasar malam? tak sesuai mak naks...! haha... tapi semuanya terpulanglah kepada diri memasing. semua orang ada hak sebagai pengguna. heimoy tak kesah khennn... 

amoyella : bagi amoy dress up/ shawl up/ trendy hijab semua ni adalah motivasi intrinsik diri amoy untuk tampil dengan lebih yakin dalam apa juga situasi. kau hado? heheh! 

2 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

pewitttt!!

♥ AMOYELLA said...

aiyaaa...balik suda diaa... kin jelosss

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com