23 September 2013

DALAM KERENDAHAN HATIassalamualaikum people ^.^


today was September 22nd Sunday, 2311. tak lama lagi amoy akan membuat pembentangan laporan Kajian Tindakan . Nervous ? sangaaattttttttttttt hokei ! 03 Oktober 2013 , Jam 0930 , fine amoy adalah antara pembentang terawal >.< gosshhh . the butterflies sudaaa setat buat onar dalam perut wa !


but it must be okay kaann uhuuuhh sengaja mo kasi sedap hati. oh tuhan , permudahkanlah hambamu ini >.<


Amoy harap semuanya berjalan lancar . dan dapat penilai yang berhati baik : ') hopefully ...


dan sebelum tu . amoy nak memohon maaf kepada semua rakan-rakan , sahabat handai , musuh ketat , musuh longgar , sunbae dan sunbaenim , hyung , oppa , noona , ajusshi , ajumma dan semua yang mengenali diri ini seandainya mulut ini riak takabbur tak semena - mena . well you u know me . kadang - kadang tu jokes yang melampau - lampau hiperbola gituw selalu tak synchronize plaa dengan mood masing - masing . haaa semputs . oleh yang demikian saya janji . saya janji . saya janji . saya janji . saya janji akan jadi budak pendiam sehingga berakhirnya pembentangan Kajian Tindakan saya . Saya janji saya takkan masuk campur hal orang lain , tepi kain apatah lagi dalam kain orang . hehh .erk .


k bye .thank you 360 hahahanota gigi : sedih gila hati guwa bila  kawan sendiri label wa riak . huhuuhu . sedih sedih sedihhhhh (T.T) 
kenapa haku sensitif gilaaa sejak akhir - akhir ini ?
be strong amoy ! 

0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com