17 January 2013

LISTEN ... ME BUSY !



ASSALAMUALAIKUM PEOPLE'S !


Ahuhhhhhh ~ alhamdulillah amoy dah sihat ! takda daaa batuk batuk tahap datuk moyang dinasour =)


minggu ni the whole week rasa sangat superrrrrr penat . terima kasut semester Tujuh . oh ini belum lagi semester akhir . baruuuuu jep semester kedua akhir >.< foineeeeeeee  !


ISNIN kelas dari jam 07:30 sampai 17:00 . serius penat gilaaa . malamnya pula siapkan tutorial sampai jam biology yang entahhakutaktahujamberapa .

SELASA kelas dari 07:30 sampai 16:00 . malamnya ada BIG sampai jam 20:00 .

RABU kelas dari 07:30 sampai 13:00  ='(  sambung latihan menari dari jam 14:00 sampai 17:00 . Mesyuarat koperasi dari jam 20:00 sampai 22:00 . lepas tu latihan menari lagiiiii sampai jam 22:30

KHAMIS kelas dari jam 07:30 sampai masak 16:00 . malam ada BIG sampai 20:00

dan ESOK ada kelas seperti biasa . sebelah petangnya taklimat KSSR dan PBS start jam 14:00 - 16:00 dan dan dannnnnnnnnnnnn ! bersambung ke SABTU ! fuuuuuuu >.<



LISTEN LISTEN LISTEN ... COMPLAIN COMPLAIN COMPLAINNNN !



sabar MOY . sabar . u can do it !



dan NEXT WEEK dah start PRAKTIKUM FASA III



seriously amoy rasa kurus dah lelemak amoy sebab terlebih guna energy walhal tak terberkurang pooonn -.-'



ESOK heeeee amoy nak buat kad matrik baru ! memandangkan kad matrik lama amoy yang masih lagi berCOP PPISMP iteeww ... dah xda muka . seriusss ... xda dah muka amoy di sana . hurmm !



ceeeee tengokk !



whattt happen to me ?
adakah kulit dahku terlampau flawless sampai begitu sekali hendaknya ?
beginikah kulit laksana terlur dikupas ?



demi tidak mengecewakan ahbang - ahbang imegresen di airport ... serta pakcik dan ahbang ahbang di kaunter growball mahupun golden screen cinema , maka dahku dengan redhanya akn membuat kad matrik baru ! 


hakhakhak baru jeee sebentar tadi berposing tak hengat dunya . meh wa kasi tunjuk gambar enambelas saat yang lepas 


flawless gilaa muka dahku .
mihmihmihhh ... 



AMOYELLA : jangan nak percaya sangat gambar kedua . sekian terima kasut .


3 MURID MINTAK CUBIT:

Faiz @ Pa'e said...

Ngeh. Kena edit tu kan. :P

♥ AMOYELLA said...

hahaha... haruslah =P

Anonymous said...

bek la...anda mmg bz...tq...

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com