13 December 2012

REST IN PEACE DEAR , TAYYIB



ASSALAMUALAIKUM PEOPLE


kelmarin 12.12.2012 merupakan tarikh yang penuh dengan kesedihan :"( sangat super sedih sebab my little tayyib telah pergi untuk selamanya . mungkin bagi sesetengah orang anggap KUCING MATI hanyalah sebagai perkara remeh yang tak perlulah nak dikongsi , tak perlu nak nangis , tak perlu nak sedih , tak perlulah nak tacing tacing sebab HAIWAN jaaa tu yang mati . masuk syurga . jangan nak emo tak tentu hala sangat . huhuu . 


tayyib terlalu manja . suka tidor ma amoy . bergesel gesel tak tentu pasal tanpa mengira waktu . bila online dia lah yang sibuk sama nak duduk depan skrin laptop . apatah lagi time tengok muvie / tv . time makan dialah jugak yang sibok nak minta ikan . paling kuat makan vitamin . temankan amoy buat kek . huhuuu semua tempat , semua perkara yang amoy buat , semuanya ada tentang tayyib . 


kelmarin ...


sejak dari lepas Isyak ... tayyib tak balek rumah . amoy ingatkan dia cari bini ='( so ignore jak . 


dan esokknya (semalam) awal - awal pagi berkenaan mama menjerit 


" tayibb ! tayyibbb ! "


takda dah word lain yang keluar dari bibir mama . mungkin mama pun sedang kehilangan kata - kata . "tayyibb illaaa ... tayyib " (illa-panggilan di rumah)


time tu amoy sedang berada di hadapan rumah (mencari tayyib) : serius amoy terkejut . badan tayyib kaku di tangan mama . wuuuuuuwhuuuuuhuhuu ... tayyib sudah kembali kepada-Nya ='(  terasa lemah semua sendi yang ada . ntah siapa yang tidak bertanggungjawab , pandu laju - laju sampai langgar tayyib =(


dalam keadaan yang lemah longlai , amoy sendiri yang gali kubur untuk tayyib . huhuuu . amoy sendiri yang mengkebumikan tayyib . mama pla terpaksa turun kerja . jadi amoy kena uruskan semuanya sendirian . sedih gilaaaaaaaa amoy semalam sampai hilang terbang semua semangat . 


terasa hati semakin sayu bila mummut (abang kepada tayyib) mengiau - ngiau mencari adiknya time makan . sekarang pun mummut still mencari adiknya . sedih gilaa hati waa derr ="(


I will always love you and I know you'll always be watching over me up there, rest in peace Tayyib ='(



amoyella : mummut , adikmu tiada sudaa ... please jangan cari lagi . huhuuu






1 MURID MINTAK CUBIT:

Faiz @ Pa'e said...

Sorry.

Mungkin Allah mahu bagi yang baru. Insya Allah.

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com