27 November 2012

HOLIDAYS WITH THEM



assalamualaikum people♥


wah wah wah . . . tiada tempat yang lebih indah daripada rumah . bilik sendiri . katel . dapur rumah dan peti esbok . rumah manis rumah yeay ♥  terima kasih cuti hujung semester + cuti hujung tahun ♥ cuti kali ni memang amoy takda g mana - mana kecuali di dalam bilik kampung sahaja . sambil - sambil menghirup udara yang nyaman menusuk sehingga tulang sum sum ^..^


almaklumlah guwa takda transport untuk ke mana - mana >..< ada orang mau offer bawa amoy jalan - jalan tak ?


lagipun . . . hidup sebagai seorang sahaja anak di rumah ini . membuatkan amoy tiada gengsian mahu bercuci mata ke pusat shopping bandar atau pusat riadah . huk huk huk . paling paling ponn gengsian yang guwa hadoo adalah . . .


tadaa !!

minatang berbulu - bulu(s) ini : encik Elmo yang mahamalas sebab terlampau muncit dan moroi sudeeeehh . foinee umur dia tahun ni dah TIGABELAS tahun   >.<



tua - tua pon tatap mentain awet muda . sangat super jual mahal kalau jumpa kucing gegirl . not my taste elmo bilang -..-'



dua ekor kontot kacukan albino . kadang - kadang guwa rasa diorang ni ada kecelaruan identiti . macam gay-cat . omooo omooo -..-' tidor sekatel , makan sepinggan , mandi setuala , jalan selapan kaki . eh?



tidor tak kira siang tao malam . sudaaa la tidor sampai terkangkang- kangkang . kurengg ohsem lah -..-


ops.... ! aurat eden =D
tengok doseeeeeeee =D



takkan nak bershopping ngan diurang ? aigoooo . . . >..<


ouh alangkah bagusnya ada boipren orang sekampung . auwww . lalalalaaaaa



amoyella : eh eh eh! tak lama g amoy ada jiran baruuu lerr .








3 MURID MINTAK CUBIT:

Faiz @ Pa'e said...

Gua mau bawa ela jalan2. Hehehe.

Ee, tak tutup aurat. :P

♥ AMOYELLA said...

yeayy ! mari ke parissss =D

miri4ever.net said...

salam kenal...
saya suka kucing...
cute lah kucing tu tdo...teringgat kat kucing saya...

Salam…

Saya adalah salah seorang bloger yang menyertai contest “iPhone 5 gadget impian”

Harap rakan2 sudilah klik G+1 di entri “iPhone 5 gadget impian” saya.

http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html

Sokongan dari rakan2 semua amat saya hargai…

Terima kasih…

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com