12 September 2012

CIKGU CEREWETASSALAMUALAIKUM PEOPLE ♥ ♥ ♥


SEPERTI YANG TELAH DIJANJIKAN , pada tanggal 30 Ogos yang lepas , sembilan hari yang laluuu ... hambekkk kau basinya cerita hakuu ... kami telah berjanji untuk melaram sehabis baik sebab ada sesi photoshoot dengan jurugambar  bukan professional di sekolah . memang seharusnya kami melaram sebab sebab sebab nonnn hadonyaa photographer kami nak edit adobe segala bagai segala jerawat dan parut degil di muka nanti . photoshoot ini juga sangat super penting sebab kami nak framekan gambar kami nih . so so so soooo ... kemainlah banyak kami bergambar sampai tak hengat dunya .


meh cekedot =D

MEMPERSEMBAHKAN PERTANDINGAN SIAPA BERDIRI PALING TEGAK ? HAHAHAA >.<

Semartkan model dalam gambar ? gaya mutu keunggulan sungguh . wah !

ui ui ui ! amoy paling tinggi . terima kasih susu nespray dan dumex .


INI PLAAA PERTANDINGAN SENYUMAN PALING SWEET DAN IKHLAS SERTA PENUH TAWADHUK . hehhh suwitt lah sangat khennn . hak hak hak

tukar bekground plak dahh -.-'  tapi tak prasan pla ada tong sampah sengih-sengih join sekaki pertandingan senyuman paling suwit d belakang . hurmm !

dari tangga bawah ke tangga atas bersusun yee cikgu-cikgu . lebih kurang macam kek lapis sarawak dah haku tenguk . ya ya ya ... c debora sengaja pilih tangga paling atas untuk nampak paling tinggi . tak aci .


kalau ada pertandingan gaya peace paling solehah . memang kami lah juara kot . gagagaa

dan tukar lagi bekground . belum lagi berpuas hati dengan setting sebelum ini . haiyaaaaaaaaaaaaa (--")


naaa kan ... tersembul dah tebiat suka bergambar .

p/s : hati - hati ! di belakang ada lembaga hitam . ou ou ouu 


gambar bersama rumet tersayang =D

aigooo .... ada juga hanjeng mau masuk bergambar . omooo omooo ... kalo ye pun nak lalu , sabar sabar la encik anjing yaiadoiiioiiiiyoiii -.-'


dan bergambar lagi pada tangga lain . dah dua tangga dah kami kumpul . hehh ! apakah hubungan sebenar di antara cikgu debora dan cikgu ummu ? peluk peluk tangan nampak (o.o) hek hek hek

YA~ YA~ YA ...~ Memang kalau dah namanya PEREMPUAN yang MEMILIH , memang CEREWET tahap paus biru . semua gambar pun dikatakan ada kepelikkan dan tak SESOAI (--")yoo ! yoo !


aigooo ... penat-penat tukang gambargrapher memerah peluh dan keringat tuk tangkap gambar kami . last last gambar ini yang terpilihKeh keh keh ... memang jauh panggang dari api lahhh gambar yang terpilih . 
amoyella : praktikum lagi tinggal 1 minggu ! yeah ! yeah !
0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com