18 April 2012

AND ANOTHER HUDREDS




Salam peeps !
demi menghabiskan baucer buku yang masih lagi berbaki RM100 itew, amoy sanggup turun kk . haha . walhal baucer tuh kalo nak habiskan di Keningau , boleh jek ... sesaje je khen nak over sampai ke KK gara-gara baucer . apekaahh ? (--")

feremfuan ... feremfuan ... mana lar penah puas hati dengan benda depan mata kan ? nak jugak capai benda yang susah . eh ? machammm ... lalalala

berbalik kepada situasi pergi ke Kota Kinabalu , seramai empat orang peserta ceh ayat kemain macam nak hantar pelaporan dekat pensyarah plop . ya empat orang cewek-cewek telah pergi berentap di medan eaton's dan  popular CenterPoint Sabah . awalnya kemain jemaah di kedai buku tuh buley kira dengan jari jak . sekali dah semakin lama ... semakin sendats pulaakk . ramai kot orang . isk isk (T T) walhal amoy dah lewat dua minggu kot untuk menebusguna baucer berkenaan . tak sangka pla masih ramai lagi student(ss) yang belum guna baucer memasing . hurmmm ... (--')


putih kan kami ? ahaks ... edit semata-mata
sudaaa jadi default picture kat mukabuku

eh ? eh ? eh !
kenapa hade tiga orang jek ? 

naa ada lagi satu urang kena lupa . cik berry jangan nanges ... amoy upload juga gambar ko =')

ouch ~ thats my hagimaru face . =')
k dats all . begitulah tamatnya riwayat RM200 amoy tanpa semena-mena . kbai 

assalamualaikum cinta ~ ahaks ~

17 APRIL 2012 ; HB DEAR YOU =')


2 MURID MINTAK CUBIT:

Pae said...

Hagimaru face. SERUPA SUNGGUH. Kah3. :D

♥ AMOYELLA said...

sama kann... memang tidak silap mengcaptionkan gambar berkenaan dengan word tersebut

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com