08 April 2012

ALHAMDULILLAH... LANDING DENGAN SELAMAT

Salam peeps !
happy welcoming monday !

tapi tapi tapi ... sekolah amoy esok cuti yeay! dan selasa juga (yeay!) dan rabu (yeay!) gembira bukan kepalang walaupun sebenarnya tiada apa-apa aktiviti yang super extravaganza pon untuk esok dan selasa dan rabu (--")

hidup forever alone huh ?

well , sekarang amoy masih ada extra cuti 3 hari , dan baucer buku RM200 belum kena guna ... haishhh ... indahnya hidup kalau dapat pergi KK sempena cuti yang masih berbaki itew ? nak gunakan RM200 tu di Keningau macam tak berbaloi baloi lah pla ... bayangkan harga ink refill yang kebiasaannya hanya RM10 , sekarang dah increase ke RM20 ! seryes nak makan duit kerajaan je khenn ? amoy sayang la nak bagi duit free untuk orang kaya cam diorang (_ _!)

nampaknya terpaksalah pergi KK ni . ahaks ... (^______^)

*****
Kembali kepada tajuk entri =')

tersebutlah kisah seekor kucing masuk ke bilik dan dengan selamba badak kelabunya naik ke katil , cuci - cuci diri sendiri dan terus landing ketiduran dengan bahagianya . cesss ! 

nasib baik larr ko ni kucing , kalo ko badak memang lama dah amoy lepuk .kejadian ini sedang berlaku sekarang . i just shoot this photo(s) a few minutes ago . 

amoyella : kucing ... aq baru jak cuci tu cadar . sobs sobs .


0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com