08 January 2012

FAMILY BARU GUWA DERR...

Salam Peeps !

yeahoo tahun ini amoy ada anak kucing baru di asrama ! semuanya ada EMPAT ketul and superdupercute . memandangkan kucing kucing ni stay kat sebelah bilik amoy ... so automatic kucing amoy lah khen ? kekekekeee

tapi tapi tapikan ... amoy rasa kesian tenguk bilik diorang (STOR) yang mana dalam dia bergelimpangan segala harta benda . eh ? harta kah begitu ??? Katil rosak Almari rosak Meja rosak semua disumbatkan macam tauhu sumbat yang tidak laku di sana . setahu amoy barang barang rosak gitu BUKAN HARTA . itu SAMPAH !

apapun ... 4 ketul anak kucing berkenaan kelihatan HAPPY FAMILY EVER AFTER bersama supermak diorang yang HYPERGARANG .

persyaitonnirrajim kan mak diorang . yang penting anak dia dapat di tangkap . yeayeah !

CUTELICIOUS!!

amoyella : AHADday yang memboringkan . sama jak macam SABTUday yang lepas . hurm !



1 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

garang oo c memelan 1 tu..hahha

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com