21 July 2011

The Crew

kawan : amoy, cuba suggest blog mana yang best untuk di baca?

amoy : mestilahhhh...... http://amoyella.blogspot.com/

kawan : ala... blog kau. napa pla blog kau best?

amoy : kau hade nampak muka kau terpenyek besar kat blog orang lain?

***

Salam readers! atas tu merupakan perbualan yang berlaku beberapa ratus saat yang lepas. isk isk isk... sapa cakap belog amoy tak best? memang nak kena lepuk la guna taik itik kelabu awan nano nano nano. tapi sebenarnya belog amoy sangat lah tiada tandingan sekiranya anda ingin membandingkan dengan belog belog feymes emes yang lain. hewhewhhewhww... kesimpulannya. sila jangan membanding itu dan ini. ini tetap ini. belog ini tetap belog ini. tidak akan jadi belog menjual shawl ropol ropol, tidak akan menjadi belog yang menjual baju raya mahupun biskut raya cap ayam brand, mahupun menjual cekedis secara online. jauh sekali menjual kontek lens korea warna unggu belang belang.

eh kenapa amoy ter EMO nih? tanpa ketentuan hala menimbulkan isu sensitip yang melibatkan perkauman antara blogger. muahaha... belog pun ada races? 

1. Kaum Blogshop
2. Kaum Blogdiary (amoy la ni)
3. Kaum Blogpolitik
4. Kaum Blogchef
5. Kaum Bloginfo
6. Kaum BLOG ikut suka hati kau lah nak letak kaum apa

apa pun... Blogger tetap mempunyai satu persamaan. SUKA MEMBEBEL menggunakan JEJARI. semua ada kelebihan dan kekebalan masing masing (>.<)


beralih kepada tajuk : berikut merupakan gambar gadis gadis buayan's crew melalui lensa samsung galaxy mini. terima kasih henpon baru milik tuan punya henpon.


kurang dua orang : anis dan pipie! =.=

i love all of u girls!

whoaaaaaaa.... macam peliks pula muka bila guna tudung bawal. seperti ada cahaya sesuci lebaran.maka dengan ini ternyata rakan sekelasku cantik dan comel comel belaka


0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com