26 June 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

walaupun befday kali ni tak disambut macam selalu. walaupun befday kali ni terjatuh semasa amoy kat maktab. walaupun selalunya befday amoy kena time cuti sekool. walaupun amoy kena bertugas time befday. walaupun tak banyak yang wish befday kat amoy. walaupun ada orang lupa befday amoy semalam. walaupun sambut befday dengan tengok cerita hantu JAMU GENDONG a.k.a JAMU NEH. walaupun korang tak wish my birthday. walauapapun !

CELCOM tak pernah lupa bagi FREE CALLS'ss DAN SMS'sss !
SAL BEAUTY CENTRE tak lupa bagi potongan 20% untuk facial package !

dan FAMILY amoy tak lupa bagi wish sambil bergilir gilir mo bercakap guna satu henpon .
mama tak lupa call selepas masuk waktu maghrib .

err...
FACEBOOK pun tak lupa kasi ingat frendlist amoy pasal hari jadi 25 JUN 1990


hanya kek lapis sebagai kek harijadi (_ _)


THANKS A LOTsssssss yang tidak terhingga kepada 90 orang yang wish befday kat FB... lepas nurul farahin ada g 10 orang g...emmm lupa nak print screen. huhu. thankssss... seriously amoy suka sangat tahap gajah gergasi sebab full notifications amoy ngan wish wish korang. sebab tu jahkun sampai print screen LOL! muahaha. tengkiu tengkiu darling darling cemua! (^^)

huhu... sebenarnya amoy sangattttttttttt super duper sedih... nak balek rumaaaaaaaaaaaaahhh! wuwuwuwuuwuwuuuwuwuwuwu... !

1 MURID MINTAK CUBIT:

elyhanna murray said...

happy belated birthday sis :D

sis jgn sedih sedih mungkin yg lain lain tu busy keh .

smilee :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com