09 December 2014

2014



ASSALAMUALAIKUM PEEPS!


dunia bekerja amatlah mengehadkan masa amoy untuk menulis di blog . guru baru ... banyak sangat benda baru nak dibelajar sampai tak menang tangan nak handle . tambah lagi dengan keadaan sekolah pedalaman yang kekurangan staf . semuanyalah kau yang ambik tugas . macam gila kuasa glamour bila balik balik muka kau yang kena hantar berkursus . tapi tapi tapi takpe ... yang penting tuntutan perjalanan sentiasa masyuk =') biarpun balikbalik muka kau turun naik bot express . biarpun balikbalik muka kau checkin hotel RM60 di Pekan Daro . biarpun balikbalik muka kau yang makan satay & burger di open air daro . biarpun balikbalik muka kau notify hantar wassap di group bertanya siapa2 yang boleh ditumpang . biarpun balibalik muka kau acapkali terpampang di pintu pejabat PPD . biarpun dah sampai sembilan kali kau kena hantar kursus dalam tempoh tujuh bulan . biarpun muka kau juga menjadi pengawas UPSR yang tiga kali itu ... tak apa ... itu semua pengalaman . kalau amoy dapat posting di kawasan bandar ... memang tak akan dapat semua pengalaman begitu .


seriously . amoy suka . seriously


2014 berlalu begitu pantas . sangat pantas . dan dan dan most of the memories was kept in moments =') sebabnya senang berbanding socialsite yang lain . semua pun nak d block oleh abang KPM ='(  2014 memang memberikan sangatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt banyak kenangan , pengalaman & pengajaran . hopefully 2015 brings me more warmth , blessing & prosperity 


nah belanja gambar satu

sama tak ? sama tak ? yang pipi terlebih lebih tu kakak . sekian terima kaseh .
this one is my younger sister . pergi PLKN last sunday . selamat berPLKN adik .
teringat pla zaman zaman kena PLKN duluuu hehe 













nota kaki : can i be in love again ? #ithinkiloveyou






0 MURID MINTAK CUBIT:

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com