08 October 2013

ALHAMDULILLAH

assalamualaikum ^____^


alhamdulillah akhirnya cabaran paling hangit sepanjang begelar mahasiswa pendidik kini telah selesai . syukur ! syukur ! syukur ! seriously amoy memang sangat nerveous tahap bimasakti sejak amoy dari semester dua PISMP lagiikkk ... 2010 . sebab time tu tengok sunbae sunbae semester lapan membentang . memang sejak dari situ lagi dah wa runsingggg . 

ah macamana klu amoy di tempat diorang ? 

apa tajuk amoy nak buat kajian ? 

macamana nak laksanakan ? 

macamana nak membentang ? 

siapa lecturer pembimbing ? 

siapa lecturer penilai ? 

apa soalan diajukan ?

over je haku ! -.-


dan pada tanggal 03 OKTOBER 2013 ... tibalah giliran amoy membentang kajian tindakan amoy . yang berbunyi PEMBERITA BERKEPALA TIGA: PENGAYAAN BAHASA MELALUI KEFASIHAN LISAN


aaah terasa entry pada kali ini amat skema seapabila tajuk penyelidikan diselitkan >.<


sooo ... 


thanks girlfriend! thanks sebab banyak memberi motivasi semasa pembentangan dijalankan . terasa YAKIN GILER bila korang angguk - angguk time amoy jawab soalan - soalan yang bertubi - tubi itewww >.<



pembentang selari . tak dapat nak bagi dorongan dan sokongan sesama kita -.-
apalah nasib ... huruf pangkal nama kita alphabet last >.<
ntah siapa yang susun huruf R dan S dekat - dekat .


membentang sampai nak rabak dah mulut . senget benget !



geng cantik . gorgeous . comel . ohsem . bijak .


last but not least .
doakan kami dapat posting di sekolah yang sama .
kami tak kesah pooon walau di mana . yang penting sekolah yang sama . ehehh~





1 MURID MINTAK CUBIT:

Faiz Ava said...

Tahniah. Smart membentang. :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com