03 February 2013

HANYA SATU HARI



ASSALAMUALAIKUM PEEPS !


waaaaahh lama gila dah belog amoy ni terabai ! minta ampon belogku , sesungguhnya amoy sangatlah super bizi semenjak seminggu dua tiga ini . sejak daripada minggu sebelum praktikum hari itew ... hari bekerja amoy adalah ENAM hari seminggu . mula - mula tuh taklimat kssr pada hari sabtu . kemudian minggu ni ... mesyuarat PIBG lah pla khennnss -.-'


maka akhirnya waktu rehat amoy hanya tinggal SATU HARI jak lagi . sabar mui . sabar .


maka SATU HARI berkenaan jugalah masa untuk amoy mencari barang makanan orang bujang , barang mandi puteri bersiram , kosmetik demi menutup lobang parut jerawat , shopping barang dapur ala emak - emak , shopping online ibarat akaun maybank dah overlimit-saving , bermuka buku , bergossip , tatap cermin muka sendiri , kira jerawat baru , cuci baju yang tak pandai nak berhenti dari bertambah , dan entah apa lagi kerja surirumah asrama yang harus disettlekan dalam masa HANYA SATU HARI .


foinee ... belum lagi termasuk masa untuk qada tidur dan qada makan yang telah terskip sepanjang minggu yang lalu -.-'


MALAS NAK TAIP PANJANG . LEPAS NI NAK SAMBUNG TAIP JURNAL YANG TAK PERNAH NAK SELESAI CADANGAN PENAMBAHBAIKANNYA ITEW >.<



SEHARI BERMESYUARAT PIBG

jangan tanya kenapa kulit amoy cam udang  -.-' amoy pun sedang kehairanan .  mungkin sebab perubahan cuaca sarawak ---> sabah . ah ! entah !

TAK READY

OK READY . HAHA





amoy : LIMA HARI lagi cootiii yeay !




1 MURID MINTAK CUBIT:

Faiz @ Pa'e said...

Heh. Udang. Hahah. Sedap tu dimakan. :P

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com