15 August 2012

SETTLE ! 4 MINGGU



ASSALAMUALAIKUM PEOPLE ♥ ♥ ♥ 


ALHAMDULILLAH amoy rasa bersyukur sangat-sangat sebab praktikum fasa 2 (8 MINGGU) telahpun separuhnya berjaya diharungi dengan tabah =)  4 MINGGU dah settle ! kini lagi tinggal 4 MINGGU baki . aishhh (--") macam buat set induksi untuk subjek maths la plaa (--")


dan dan dan amoy sangat super happy sebab lepas ni boley makan - makan sudaaa di sekolah . tiada lagi perlu menahan nefesu makan yang membuak - buak ini . hehehh =) 


beralih daripada makan kepada praktikum : oh yaa ... tadaaa ! amoy ingin memperkenalkan dua orang rakan seperjuangan berpraktikum di sekolah yang sama  Cikgu Ummu dan Cikgu Debb

tengooookkk betapa rajinnya we all . sungguhpun haus , lapar dan dahaga ... kami tetap bertungkus lumus menyiapkan kerja memasing . semua posa hokey ! termasuk cikgu debb yang sedang menyahut cabaran 10 hari puasa demi  PIZZA HUT . hak hak hak . malang sungguh berbau . hanya kena "Rancangan Suka Suka (RSS)" debb terpaksa akur bahawa puasanya hanya sampai 8 hari sahaja pada tahun ini .


yang ni tak perlula diperkenalkan >..<
this is my dear rumet . met, miss you already . napa kio ko balik awal meninggalkan dahku keseorangan di bilik ini met ...  ? ottokajo ? bakit ?


this girl too huhhh ! seteganya meninggalkan dahku keseorangan . namo kawan sudaaa (T T)


astagaaaa mengapakah di setiap gambar mata dahku tertutup ?


naaa Leftenan Muda Amoyella    >.<
sukanyaaa bila dah ada 1 paku di bahu . yeah !


almaklumlah ... gambar dari handthephone rumet . jadi kenalah banyak gambar rumet . heheheee =')



masalah utama sekarang adalah : sekolah tempat amoy berpraktikum CUTI START ESOK ! tapi amoy terpaksa mengkandaskan diri sendiri di SINI masiiiiihhhhhhhhh . huaaaaaaaaa ... kelmarin cuba try test mo tukar tarikh tiket . tapi tapi tapi semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suda FULL . RABU KHAMIS JUMAAT SABTU memang nonnn hado seat kosong~ kosong~ kosong~ sudaaa .  so akur sejalah dengan keadaan ini . redha duduk berdiam di IPG bersama sembilu hari raya yang menusuk impian sesuci lebaran .


amoyella : apa guwa mo buat ni malam ?




4 MURID MINTAK CUBIT:

Pae said...

Oi, mesej sapa tu aaa? hahaha.

♥ AMOYELLA said...

apa oi? oi?
mesej ngan celcom (>.<)

Yiyie B said...

gambar last tu,mcm ai knal di mna kjadiannya..

♥ AMOYELLA said...

hehehee... di mana laaa tu ar... macam sedang tunggu satu urg budak p beli biji benih oooo ... hehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com